Expedierea produselor cosmetice organice 100% naturale Soapmill in Romania se realizeaza exclusiv prin curier rapid sau curier expres (numai pentru Bucuresti si Ilfov), costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni.
Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit.
Prin curier rapid ai astfel siguranta livrarilor si te poti baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport. EXPEDIERE PRODUSE IN SPANIA Expedierea produselor cosmetice organice 100% naturale Soapmill in Spania se realizeaza exclusiv prin curier rapid, costul expedierilor fiind suportat de catre tine si achitat la destinatie. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii.
Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Contravaloarea comenzii se achita online, prin sistemul Moneybookers, sau prin transfer bancar, iar valoarea transportului se achita la livrare. EXPEDIERE PRODUSE IN EUROPA Se realizeaza prin Posta Romana, costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni.
Pentru comenzile de peste 300 de lei, livrarea este gratuita! Această opțiune nu este aplicabila în cadrul campaniilor speciale (ex Black Friday)*