- Romania: ramburs, plata online prin card de credit, transfer bancar
    - Spania: plata online prin card de credit sau transfer bancar (pentru produse) si la livrare (pentru  transport)
    - Europa: plata online prin card de credit, transfer bancar

Pentru plata online, securitatea plăților online este garantată de cel mai mare furnizor de plăți electronice din Europa - Skrill (Moneybookers). 

Plata online, prin intermediul Moneybookers, nu este gratuita, dar toate taxele aferente tranzactiilor sunt suportate de catre Echipa Soapmill. Moneybookers este un serviciu de plata online licentiat care respecta "Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000 Notice".
COSTURI EXPEDITIE IN ROMANIA

- Curier  express  in Bucuresti, maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12: 10 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus.
- Curier express in alte localitati, maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12: cost 15 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus.

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda. Daca locuiesti intr-o localitate unde curierul rapid aplica tarife suplimentare, te rugam sa ne contactezi, pentru a gasi o modalitate ideala de transport.