Cod produs: co
Disponibilitate: În Stoc
37,65 Lei 47,06 Lei

Opţiuni disponibile

Ulei de ricin bio cu vitamina E naturală


Produs 100% natural, obținut prin presare la rece din semințe organice de ricin îmbogățit cu vitamina E naturală destinat pentru îngrijirea oricărui tip de ten, piele și păr pentru recapătarea elasticității, fineţii şi strălucirii naturale. Uleiul bio de ricin este foarte bogat în nutrienţi și este considerat unul dintre cele mai puternice uleiuri detoxifiante din lume. Pătrunde rapid în piele și este recunoscut pentru stimularea circulației limfatice și detoxifierea completa a corpului. Pentru ten contribuie la atenuarea petelor brune de pe piele și ameliorarea acneei.

Ingrediente:

99.5% bio, 100% naturale

INGREDIENTE INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, TOCOPHEROL.

*Ingredient Certificat Organic de Ecocert Greenlife.

Tara de origine: Franța

Beneficii:

Pentru ten: 

  • amelioreaza acneea si efectele acesteia (inflamatii, pete rosii);
  • aplica-l pe dischete demachiante si apoi pe gene si sprancene. Vei vedea ca se vor indesi rapid si vor capata o stralucire sanatoasa.

Pentru par:

  • daca ai parul deteriorat, vei observa rapid ca il repara si il hraneste;
  • alege o hidratare activa pentru parul tau uscat si rebel, inca de la prima aplicare.;
  • foloseste-l pentru par si scalp pentru a inlatura matreata.

Pentru corp:

  • previne aparitia vergeturilor atunci cand este folosit constant, in special in perioada sarcinii;
  • amelioreaza cu succes probleme dermatologice, atat usoare, cat si grave (eczeme, iritatii sau psoriazis);
  • are actiuni dovedite de ameliorare a cicatricilor cauzate de varsat de vant sau arsuri.

Ambalare:

Volum 50 ml, recipient black pet, cu cu capac spray, reciclabil.

Valabilitate: 1 an , 6 luni de la deschidere.

Condiții de păstrare: Produsul se păstrează într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele directe ale soarelui în ambalajul original.

Recomandare: Toate categoriile de vârstă și tip de piele.

Utilizare: Se aplică pe ten, piele și păr, prin masare ușoară pentru a ajuta la absorbția uleiului.

Precauţii: Nu se utilizează pe răni sau pe pielea foarte iritată. Uz cosmetic, produsul nu este de uz intern.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Produse asemănătoare