3 ani de BIO

0
326

Acum 3 ani, pe 7 februarie 2011, aveam confirmarea ca Soapmill va deveni primul producator din S-E Europei ce va obtine o certificare bio conform singurului standard national din lume, cel austriac. Pe 8 Februarie, am intrat oficial in cartea internationala a producatorilor ecologici, devenind astfel primul producator roman de cosmetice certificat. Si in continuare singurul… 🙂

In 2010, cand am lansat cremele naturale cu actiuni directionate si produsele lichide 100% naturale pentru par si corp, nu am crezut ca vom ajunge sa sarbatorim si o certificare bio, cea mai inalta recunoastere pe care un producator o poate obtine. Dar uite ca deja ne pregatim sa intram in cel de-al patrulea an de certificare din partea Austria Bio Garantie, cu mandrie si cu fruntea sus.

Ne-am pregatit pentru acel moment foarte multa vreme, am muncit intens sa cautam ambalaje de calitate, pentru a proteja cremele bio si a le prelungi durata de folosire, pentru a lansa un nou site, care sa reflecte noul nostru statut si pentru a va oferi facilitati firesti, cum ar fi plata cu card-ul de credit. Am dorit atunci sa va oferim cantitati ceva mai mari decat cele obisnuite pe piata, 330 ml. la produsele lichide (fata de 250 ml.) si 80 ml. la cremele organice (fata de 50 ml.). Voi ati apreciat toate aceste lucruri, noile produse intrand rapid in viata voastra si inlocuind vechile ritualuri de ingrijire.

Va multumim! Si nu, nu am obosit sa va trimitem multumirile noastre cu orice ocazie, pentru ca de fiecare data acestea sunt trimise din suflet, fiind doar o mica parte a recunostintei pe care o avem pentru voi. Noi am lansat marca Soapmill in 2009, dar numai cu ajutorul vostru am ajuns astazi unde suntem.

 

Si pentru ca ne-a placut sa serbam aceasta mare realizare a noastra, obtinerea certificatului bio, pentru ca stim ce produse excelente am creat (tot voi ne-ati spus!) si pentru ca ne plac petrecerile, am decis ca in fiecare an, intre 1 si 13 februarie, sa gandim, simtim, traim… BIO.

De aceea, incepand de maine, in fiecare zi vom serba cate un produs bio.
In fiecare dimineata vom dezvalui “rasfatul zilei”, marcat in categoria “3 ani de BIO” cam asa…

Pentru acest an avem tot felul de idei nastrusnice, reduceri, cadouri sau vouchere, totul pentru a va putea bucura alaturi de noi. 🙂 Si cum vremea de afara ne indeamna la hidratare intensa, ce ar fi mai potrivit decat cremele bio Soapmill? De aceea, deschidem zilele BIO cu o crema extraordinar de pufoasa, incredibil de satinata si potrivita atat iarna, cat si vara: Sun Protect Body Cream, crema de corp bio cu factor de protectie solara.

Fiind prima in seria noastra de rasfat, va spunem de astazi ca are o reducere de 15%, iar cand o comandati, va puteti alege si un cadou aniversar din cele trei propuse de catre noi. Incepand de duminica, trebuie sa ne urmariti pagina de facebook sau categoria nou creata pe site, 3 ani de BIO, pentru a afla care este produsul-rasfat al zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here