A inceput fiestaaaaa Soap Mill!!

0
183

Este ora 00.00, miercuri, 1 Septembrie.

Acum deschidem oficial portile lunii aniversare Soap Mill, luna in care marca Soap Mill implineste 1 an pe piata romaneasca. Mai precis pe 15 Septembrie 2009 lansam doua game de sapunuri naturale solide pentru piele uscata. Astazi avem 9 game de produse, le reamintesc aici:

Soap Mill Solid – sapun natural solid

Soap Mill Liquid – sapun natural lichid (suntem singurii producatori romani care producem sapun lichid 100% natural)

Soap Mill Cream – crema naturala (suntem singurii producatori romani care producem creme 100% naturale)
Soap Mill Oils – uleiuri de corp si de masaj, spuma de baie
Organic & Exotic Butters – unturi organice si exotice
Soap Mill Salt & Scrub – sare si exfoliante
Soap Mill Accesories – cea mai noua gama, lansata chiar astazi! Accesorii pentru toaleta realizate si pictate manual, din ceramica.
Mini Soaps – marturii pentru nunta, botez, alte evenimente; mini sapunuri pentru hoteluri, pensiuni, petreceri private
Soap Gifts – cadouri standard si cadouri personalizate

“Va multumim ca ne-ati fost alaturi, va multumim ca ati avut incredere in noi!” va spune Echipa Soap Mill in cor, cu lacrimi in ochi. A fost un an exceptional pentru noi, cu foarte multa munca, as putea spune enorm de multa munca, dar satisfactii si realizari pe masura efortului depus.

Dupa cum spuneam mai sus, am lansat si sectiunea de accesorii pentru toaleta, sectiune care consta in: seturi pentru toaleta (suport pentru pasta/periuta de dinti, savoniera, farfurie pentru aromaterapie), piese pentru toaleta separate (suport, savoniera), farfurii pentru aromaterapie (diverse modele).

Fotografiile sunt realizate de

Toate produsele sunt creatie proprie si sunt realizate de prietena noastra artist plastic cu care colaboram. Ii multumim Corinei din nou pentru o realizare de exceptie.

Accesoriile pentru toaleta sunt realizate si pictate manual, din ceramica.

Pentru inceput, avem un stoc limitat, dar putem prelua comenzi virtuale, produsul urmand sa fie livrat in termen de 4 zile de plasarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here