A inceput promotia dedicata Zilei Copilului!

0
174

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

Avem si fotografii cu mini cadourile pe care le veti primi gratuit atunci cand comandati minim un produs cosmetic natural Soap Mill pentru bebelusi sau copii. Aceste cadouri sunt realizate manual de catre prietena noastra, Corina.

Va rugam sa specificati la rubrica “nota clientului” de pe formularul de comanda, atunci cand folositi componenta online, ce tip de cadou doriti:

– brosa cu desen floare
– insigna cu desen masina
– pandantiv cu numele copilului

Fotografiile au caracter informativ, pentru a va face o idee de cum arata aceste mini cadouri. Datorita faptului ca acestea sunt realizate manual, au un caracter de unicitate. Este posibil ca formele sau culorile sa fie modificate, in functie de inspiratia creatoarei.

Pe langa reducerile aplicate tuturor produselor Soap Mill pentru bebelusi si copii (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, spuma de baie), primiti gratuit aceste brose, si, daca ati mai comandat cel putin o data pana ieri, 19 mai, primiti gratuit un mini potpouri Soap Mill pentru decorarea si parfumarea casei. Aici (click pentru a deschide) puteti citi articolul complet legat de oferta Soap Mill curenta.

Nu uitati! Promotia a inceput astazi si dureaza pana pe 1 Iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here