A venit primavara cu noutati in magazin!

0
355

Primavara toata natura se trezeste la viata! Copacii inverzesc, lalelele, zambilele si ghioceii ne bucura cu frumusetea lor, iar fluturii zboara veseli prin gradini si parcuri.

Totul are haine noi, mai frumoase si mai colorate, asa ca noi nu puteam sa facem abstractie de la aceasta minune a naturii. 🙂

Incepand de astazi, ne-am imbracat in straie de sarbatoare toate cadourile, ba chiar am creat doua cadouri noi. Aveam in plan de multa vreme sa schimbam cosurile-cadou cu cutii elegante si iata ca la inceputul primaverii am reusit sa realizam acest lucru. Speram sa va placa noile combinatii de culori, arome si rasfaturi, cu siguranta noua ne plac foarte mult!

Cadou relaxant, unisex

 

Cadou natural, unisex

 

Cadou super fresh pentru barbati activi

Cadou fashion pentru femei moderne

 

Cadou tropical-floral pentru femei delicate

 

Cadou energizant pentru barbati puternici

 

Cadoul cadourilor, de povestit si de ascultat

 

Si pentru ca Daniel si Corina nu puteau lipsi din aceasta schimbare, vrem sa le multumim inca o data. Lui Daniel pentru fotografiile minunate, iar Corinei pentru noua imagine a mai multor produse.

Noua colectie de savoniere, sticle pentru sampon si balsam… cu miros de frezii, marca Design by Corina.

 

 

 

 

 

 

 

Savonierele sunt delicate, deosebite si iti aduc primavara in casa.

 

Twist si Soul, dupa cum bine stiti, sunt originale in lume, atat la interior, cat si la exterior. Colectia noua surprinde prin idei si imagini noi, realizate in tehnica stencil.

 

 

O noutate absoluta, tot creatia Corinei… vase din ceramica cu motive si culori irlandeze, Irish Gift.

 

 

 

Saptamana aceasta vom lansa si de mult promisele geluri de dus cu arome tropical-fructate, pentru ca mai avem doar cateva lucruri de pus la punct. Asa ca fiti pe aproape aici sau pe facebook, pentru a afla din timp despre promotiile cu aceasta ocazie. Daca va inscrieti si la newsletter, noi promitem ca nu va deranjam decat cu informatii inedite sau interesante pentru voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here