Alte (multe) aparitii in media

0
209

Dupa prima colectie de aparitii in media pe care ati vazut-o aici (15 articole plus interviul live la Matinal Digi24), astazi urmeaza un nou post auto-laudativ. Adevarul este ca suntem atat de mandre, incat trebuie sa impartasim si cu voi sentimentele noastre incredibile!

In acest post veti citi alte reactii ale prietenilor din presa legate de lansarea gamei Luxury by Soapmill. Si nu se opresc aici. La inceputul lunii august vor mai urma si altele.

In primul rand, este gata si videoclip-ul nostru. Pentru filmare ii multumim domnului Gheorghe Turcan, iar pentru montaj trebuie sa ii multumim din nou lui Daniel (www.danielphotography.ro).


Lansarea Soapmill Luxury Cosmetics: sampon, balsam, crema de zi light.

In Income Magazine, numarul de joi, 12 iulie, a aparut noul nostru interviu, iar lansarea Luxury by Soapmill a fost mentionata in rubrica de recomandari pentru shopping.

 

 

 
De asemenea, astazi a aparut o recomandare in rubrica “Noutatile verii” din ziarul Click (crema de zi Jazz) si o alta recomandare la articolul “4 mituri despre ingrijirea parului” (samponul anti-matreata Twist).

Alte articole interesante din presa puteti citi aici:


Cosmopolitan
Andreea Raicu 
Papusa Ruseasca
Bewhere
Pixie – not another makeup blog
WebPR
Advertising4u


Este din ce in ce mai evident ca aceasta lansare a fost extrem de asteptata si a suscitat interesul multor doamne si domnisoare din zona de beauty din Romania. Ne bucuram ca am conceput Jazz, Twist & Soul, noile noastre produse cosmetice premium, si ca acestea au generat atat de multe reactii si pareri in presa. Le multumim prietenelor noastre pentru toate aceste articole laudative si pentru sustinerea pe care ne-au aratat-o!

Din toamna, vom completa gama “Luxury” cu un nou produs cosmetic premium. Trebuie sa ne fiti aproape si veti afla despre ce este vorba.

Luni, 16 iulie, vom incepe si un concurs extraordinar, ce se va intinde pe parcursul a 3 luni, alaturi de parteneri dragi noua. Premiile sunt multe si frumoase. Daca v-ati inscris la newsletter-ul nostru, veti afla dis-de-dimineata despre ce este vorba, urmand sa scriem si pe blog si facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here