Alte si alte surprize!

0
160

Bun, stiti deja de lansarea altor doua game de sapunuri naturale pe 15 Octombrie. Twilight Breeze si Morning Dew. Dar noi lucram febril in “spate”, cum se spune.

Pe 10 noiembrie vom lansa un produs absolut unic pe piata din Romania si pe piata internationala. Acesta va fi realizat in serie limitata, cel putin pentru inceput, asa ca trebuie sa verificati Shop-ul nostru chiar in prima zi, sa fiti siguri ca veti gasi pe stoc acel tip de sapun natural. Mai multe detalii veti afla saptamana viitoare, cred si sper, dupa ce punem la punct toate amanuntele legate de producerea si fabricarea lui.

Pana la sfarsitul saptamanii vom avea o noua updatare a stocului de pe www.soapmill.ro, mai ales ca avem noi modele de adaugat.

Suntem in discutii si cu organizatorii unui targ, extrem de interesant, pentru ca ne-a placut si mai vrem! Lasand la o parte vanzarile, care au fost mari, cel mai important pentru noi este sa intram in legatura cu voi. Sa vedeti sapunurile naturale Soap Mill, sa le mirositi, sa puneti intrebari, sa primiti raspunsuri si sa aflati ce volum de munca se afla in spatele brand-ului Soap Mill.

De ce ati cumpara un sapun natural Soap Mill de la partenerii nostri, Sideris? Pentru ca ei au stocuri mari de produse, comanda din timp, iar noi vindem in paralel. Daca va doriti un anume tip de sapun si noi nu il mai avem pe stoc, este o posibilitate foarte mare ca ei sa il aiba. Pentru ca au standarde inalte de business si pentru ca sunt seriosi. Pentru ca este posibil ca in noi sa nu aveti incredere, pentru ca nu ne cunoasteti, dar ei sunt de mult timp pe piata si sunt cunoscuti.

Repet ce am spus in post-ul anterior, legat de mostre. Daca nu v-a ajuns inca mostra, va rog sa ne trimiteti un mail, sa verificam adresa. Cel mai probabil, de vina sunt cei de la Posta. Inainte de a trimite mail-ul, intrebati si la oficiul postal, poate plicul este ratacit pe la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here