Amenajează-ți colțul tău de relaxare

0
189
6eb54787d63c8cd654c8bda53a9e264f.jpg

Fie că e vorba de dormitor, terasa balconului tău sau orice altă încăpere, e bine să ai un loc în casă unde să te poți retrage pentru un moment de relaxare. Alege culori pastelate, materiale plăcute atât vizual cât și tactil și adaugă elementul magic. Levănţica este planta de care ai nevoie atunci când eşti încordată sau suferi de anxietate. Cercetătorii au descoperit că levănţica favorizează tipul de unde cerebrale asociate cu relaxarea.

Și pentru că lavanda ameliorează stările de anxietate și insomnia, destinde-te cu aroma și culoarea ei plăcută și inserează elemente în decorul încăperii pe care ai ales-o. Există dovezi ştiinţifice care arată că unul dintre componentele uleiurilor de levănțică poate juca un rol important chiar și în tratarea cancerului.

 

Alege perne pentru decor lila, crem, roz pastel și verde mentă și o husă de pat mov închis, pentru un contrast liniștitor.

Draperiile pot fi, de asemenea lila sau albe, pentru a capta cât mai multă lumină și pentru a crea sentimentul de filtru cald al camerei.

Adaugă un covor pufos în mijlocul camerei, în care să îți cufunzi tălpile după o zi grea în care ai stat încălțată ore în șir. Este asemănător cu efectul pe care îl are iarba proaspăt cosită. Terapie pentru picioare obosite!

Pentru un plus de relaxare și un design simpatic, poți opta pentru confortabilele bean bags, pufurile pe care le poți așeza pe jos, în locul preferat din cameră, unde poți citi sau, pur și simplu, să visezi cu ochii deschiși.

Completează “tabloul” cu produsele pentru relaxare musculară Soapmill. Uleiul de lavandă este absorbit uşor de piele, iar efectul lui sedativ asupra sistemului nervos central te ajută să te relaxezi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here