Avem Rose Bar, unt de shea si unt de cacao si detalii despre workshop-ul Soap Mill!

0
167

V-am pacalit de 1 Aprilie, dar acum nu mai este nicio pacaleala. Incepand de sambata, 3 aprilie, puteti sa va incantati simturile si sa va delectati pielea, tenul si parul cu noile produse de pe

De asemenea, sapunul natural cu lavanda –

Fotografiile sunt realizate de daniel:photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

Noi lucram intens la doua planuri de viitor, dar un viitor imediat, as putea spune, planuri pe care vi le voi dezvalui la timpul potrivit, adica atunci cand vom avea ceva concret, semnat si parafat. Sunt doua proiecte pe care noi ni le-am dorit inca inainte de lansarea sapunului natural Soap Mill pe piata romaneasca si care vor aduce in prim-plan dorinta Echipei Soap Mill de a elimina chimicalele din produsele cosmetice.

Workshop-ul Soap Mill va avea loc la sfarsitul lunii mai, cel mai probabil pe 29 sau 30 mai, asa ca va asteptam inscrierile. Detalii despre cel de-al doilea workshop gasiti mai jos.

Programul este urmatorul:
09.00-13.00 – Modul I
13.00-14.00 – Pauza de masa
14.00-18.00 – Modul II

1. Taxa de participare: 150 Euro inclusiv TVA include: apa si bauturi racoritoare, meniu de pranz, cafea, snack-uri. Plata se realizeaza in lei, la cursul zilei, prin banca sau cash.
Reducere: daca achitati taxa pana pe 1 Mai, costul va fi de 120 Euro inclusiv TVA.

2. Taxa de participare: 130 Euro inclusiv TVA include: apa si bauturi racoritoare, cafea, snack-uri. Plata se realizeaza in lei, la cursul zilei, prin banca sau cash.
Reducere: daca achitati taxa pana pe 1 Mai, costul va fi de 100 Euro inclusiv TVA.

Taxa de participare se poate achita in doua transe, ultima fiind cu sapte zile inainte de curs.

Suportul de curs (pe DVD) se poate achizitiona dupa terminarea workshop-ului, numai de catre participanti, la pretul de 50 RON.

In cadrul workshop-ului va exista un spatiu amenajat, de unde participantii pot achizitiona produse Soap Mill la preturi promotionale.

Locuri disponibile: 15

Daca din diverse motive nu mai puteti participa la workshop si anuntati acest lucru inainte de 1 Mai 2010, se ramburseaza 50% din suma achitata pana in acel moment. Daca renuntati dupa data de 1 Mai, atunci suma achitata pana in acel moment nu se ramburseaza.

Va invitam sa va inscrieti pe adresa office [at] soapmill.ro sau la telefon 0744.132.796. Data limita de inscriere: 15 Mai 2010. Nu uitati sa mentionati in mail sau la telefon urmatoarele date: nume, prenume, adresa de domiciliu, varsta, e-mail curent, telefon si modalitatea de achitare.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here