Back to work!

0
176

Da, ne-am intors din concediu si continuam sa vorbim despre Sapunurile Naturale Soap Mill. Peste mai putin de o luna de zile vom lansa compania si vom avea la vanzare sapunuri 100% naturale, fara chimicale, realizate dupa retete proprii, numai din uleiuri vegetale si uleiuri esentiale din plante.

Speram ca saptamana viitoare sa avem si cateva fotografii (in premiera pe acest blog – apoi vor fi toate pe site-ul http://www.soapmill.ro/). Doar cateva, ca sa va facem curiosi si sa realizati ca nu glumim cand spunem ca sapunurile Soap Mill vor intra direct in topul preferintelor voastre.

Sa va spunem acum, ca suntem din ce in ce mai aproape de lansare cum va arata calendarul pana atunci, adica pana pe 15 septembrie.

24-31 august – fotografii ale produselor
24 august – 10 septembrie – definitivarea site-ului http://www.soapmill.ro/
1 septembrie – trimiterea mostrelor la analize
10 septembrie – rezultatul analizelor
11-13 septembrie – primirea ambalajelor (acestea se realizeaza dupa analizele de laborator)
14 septembrie – ultimele fotografii (si cu sapunurile ambalate)
15 septembrie – lansarea oficiala a marcii Soap Mill

Mai avem foarte putin timp la dispozitie, dar suntem bucuroase ca lucrurile au mers pana acum exact asa cum ne-am dorit si ne-am planificat, iar incurajarile primite pe e-mail ne-au ridicat moralul. Va multumim ca ne-ati scris, ne-ati spus vorbe frumoase si ne-ati incurajat, dupa cum spuneam. Aceste mesaje conteaza enorm, deoarece inseamna ca dorintele noastre de a va oferi un produs de calitate intalnesc asteptarile voastre cu privire la sapunul natural.

Familia si prietenii au fost si sunt alaturi de noi… chiar as vrea sa las acum putin tonul profesional la o parte. Vreau sa va spun ca i-am tinut cu greu sa nu “fure” sapunuri mai devreme de termenul necesar pentru uscarea completa, tocmai pentru a putea emite pareri pertinente si pentru a se simti exact ca voi, viitorii nostri clienti. Deja fiecare are un sapun natural preferat, o aroma preferata si o culoare. Mai mult decat atat, avem cerinte clar formulate pentru viitoarele productii. 🙂

Ca a venit vorba de urmatoarele game de Sapunuri Naturale Soap Mill, vreau sa mai adaug cateva lucruri. O sa va surprindem permanent, descoperind produse interesante, asocieri (de uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si plante crescute in zone nepoluate) unice pe piata romaneasca (as vrea sa spun pe orice piata, dar doar pe cea din Romania o cunoastem foarte bine). In curand voi vorbi pe acest blog despre “Morning Dew” si “Twilight Breeze”, alte doua game Soap Mill ce vor fi disponibile in jurul datei de 15 octombrie.

Reiau invitatia de a lasa un comentariu la orice post sau de a ne trimite un e-mail pe adresa office[at]soapmill.ro cu datele voastre, pentru a putea primi o mostra gratuita de sapun natural Soap Mill. Precizez, totodata, ca daca aveti domiciliul in Romania, atunci NU va trebui sa achitati taxele postale aferente expedierii, in valoare de 5 lei. Costul tuturor expedierilor va fi suportat de catre Echipa Soap Mill.

Daca aveti domiciliul in alta tara, atunci va trebui sa achitati taxele postale, putand sa va alegeti modalitatea de expediere.

Mostrele vor fi expediate dupa data de 15 septembrie, in limita stocului disponibil, sa folosesc o formulare uzuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here