Be a DIVA!

0
188

Astazi lansam concursul BE A DIVA! V-am promis un concurs fabulos, cu premii pe masura, iar astazi spunem “Start concurs”!

Fii DIVA Soapmill si bucura-te de viata, sarbatoreste alaturi de noi si fii rasfatata!

Anul acesta vrem ca trei femei sa beneficieze de toata atentia, sa fie imaginea Soapmill timp de trei luni si sa reprezinte excelent ideea de la care am plecat acum trei ani: zero chimicale in produsele cosmetice pe care le fabricam.

Astfel, vom alege trei Dive Soapmill, cate una la sfarsitul fiecarei etape de concurs. Juriul este alcatuit din 5 persoane si fiecare inscriere este notata cu note de la 1 la 10. Primele trei locuri ale concursului vor fi anuntate la sfarsitul fiecarei etape.

Concursul “Be a Diva” se desfasoara in perioada 16 iulie – 30 octombrie, pe parcursul a trei etape: 16 iulie – 20 august, 21 august – 25 septembrie, 26 septembrie – 30 octombrie.

Premiile fiecarei luni sunt in valoare totala de peste 700 Euro, valoarea totala a concursului depasind 2.100 Euro.

Fiecare Diva Soapmill (din cele 3 in total) va castiga urmatoarele premii:
1. Sedinta foto profesionala in valoare de 400 euro oferita de Daniel Photography (www.danielphotography.ro);
2. Machiaj si coafura profesionale pentru sedinta foto;
3. Promovarea gratuita a fiecarei Dive Soapmill timp de o luna pe www.soapmill.ro, www.facebook.com/soapmillcosmetics, blog.soapmill.ro si de catre partenerii media;
4. Aparitia fiecarei Dive Soapmill cu cate trei fotografii in Calendarul Soapmill 2013, calendar ce va aparea in luna Decembrie 2012;
5. Voucher-cadou in valoare de 55 RON din partea Asteria Restaurant;
6. Cina romantica pentru doua persoane in valoare de 100 RON din partea Asteria Restaurant.

Alte premii ale concursului BE A DIVA:
1. primele 300 comenzi plasate pe www.soapmill.ro in perioada 16 iulie – 30 octombrie primesc un voucher-cadou cu o reducere de 20% din partea Soapmill;
2. primele 300 comenzi plasate pe www.soapmill.ro in perioada 16 iulie – 30 octombrie primesc un voucher-cadou cu o reducere de 50 Euro din partea Daniel Photography;
3. primele 300 comenzi plasate pe www.soapmill.ro in perioada 16 iulie – 30 octombrie primesc un voucher-cadou in valoare de 55 RON din partea Asteria Restaurant;
4. prin tragere la sorti, sase cine romantice in valoare de 100 RONfiecare vor fi oferite de Asteria Restaurant in perioada concursului.

Modalitatea de inscriere:
Se poate inscrie orice femeie cu varsta peste 18 ani.
Pentru a fi inscrisa cu succes in concurs, fiecare participanta trebuie sa realizeze urmatorii pasi:
1. sa plaseze o comanda pe www.soapmill.ro, indiferent de valoarea acesteia;
2. sa achite comanda (cash, ramburs, online, transfer bancar);
3. sa trimita minim 2 fotografii pe adresa beadiva@soapmill.ro, cu mentiunea “Vreau sa fiu DIVA Soapmill“. Sa precizeze in e-mail numarul comenzii plasate, datele de contact (nume, prenume, adresa, numar mobil, varsta) si acceptul ca fotografiile sa fie analizate si evaluate de catre membrii juriului.

Detalii:
1. Sedinta foto va fi realizata in Bucuresti si/sau zonele limitrofe. Transportul si/sau cazarea pana la locul sedintei foto cad in sarcina castigatoarei.
2. Data sedintei foto profesionale va fi stabilita de comun acord cu fotograful Daniel Photography si se va realiza in termen de 20 zile de la anuntarea fiecarei castigatoare.
3. In cazul in care castigatoarea renunta la premiu din diverse motive, aceasta va fi inlocuita cu urmatoarea clasata in concurs.
4. Premiile nu pot fi preschimbate in bani.
5. Voucher-ele din partea Soapmill (cu reducere de 20% fiecare) sunt valabile pentru comenzile plasate pe www.soapmill.ro pana la sfarsitul anului 2012.
6. Voucher-ele din partea Daniel Photography (cu reducere de 50 Euro fiecare) sunt valabile pentru contractele semnate pana la sfarsitul anului curent.
7. Voucher-ele cadou din partea Asteria Restaurant (in valoare de 55 RON fiecare) constau intr-o sticla de vin. Aceasta se consuma numai in restaurant, pana la sfarsitul anului curent.
8. Pentru cinele romantice oferite de Asteria Restaurant (in valoare de 100 RON fiecare), trebuie plasata o rezervare pana la sfarsitul anului 2012.
9. Cele trei castigatoare isi exprima acordul ca fotografiile obtinute in urma acestui concurs sa fie folosite in scopuri publicitare proprii de catre partenerii din concurs si isi exprima acordul pentru a aparea in campania “Be a DIVA“, in Calendarul Soapmill 2013, precum si in alte actiuni de publicitate viitoare.

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin. Model: Silvia Morosanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here