Bilet gratuit la Simpozionul “Uleiuri esentiale terapeutice”

0
299

Ne face o deosebita placere sa anuntam ca Soapmill este partener media al Simpozionului “Uleiuri esentiale terapeutice”, ce va avea loc in Cluj-Napoca, in perioada 8-10 noiembrie.

Sa incepem cu ceva dragut si anume ca va oferim un bilet gratuit (in valoare de 50 lei) pentru a participa vineri, 8 noiembrie, la acest simpozion. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti aici sau pe facebook care ulei esential este preferatul vostru si veti intra automat in concurs. Tragerea la sorti va avea loc joi seara, la ora 20.00, iar castigatorul va fi anuntat pe pagina noastra de facebook si pe blog.

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie organizeaza, in premiera in Romania, Simpozionul “Uleiuri Esentiale Terapeutice” sustinut de:

  • Terapeutul de talie internationala Rudolf Pieknik, Germania. Domnul Pieknik este Naturopat, Osteopat, practician Medicina Traditionala Chineza si Aromaterapeut
  • Dr. Strant Mirela – Medic specialist Medicina de Familie, competenta Apifitoterapie
  • Dr. Ramona Grosu – Medic Medicina Generala, competenta Acupunctura, Apifitoterapie

Manifestarea are ca obiectiv o prezentare de baza, completa, a modului de actiune al uleiurilor esentiale terapeutice, indicatii si contraindicatii, calitatea lor ca antibiotic natural, uleiurile esentiale si imunitatea, cum sa ne pastram sanatatea si tineretea, demonstratii practice si metode de aplicare implicand cursantii, prezentari de caz.

Pentru participare, organizatorii va ofera 3 pachete:
1. Pachet complet (acces vineri, sambata si duminica) – 450 lei
2. Acces vineri si sambata – 300 lei
3. Acces vineri – 50 lei

Pretul include accesul la simpozion, mapa, degustare de uleiuri, pauza de ceai si acces la parcare. Pentru doritori exista posibilitatea de catering in pauza de pranz. Pentru participantii din afara Clujului, exista posibilitatea de cazare la Pensiunea Colibri, pret 45 – 50 lei / persoana / noapte.

Detalii si inscrieri:
Dr. Ramona Grosu: drramonagrosu@yahoo.com, 0741.621.406
Krisztina Starmuller: starmuller@gmail.com, 0757.558.429 / 0733.720.602

Biletele se pot cumpara de pe www.ecc-infotainment.eu.

Mai jos puteti afla care este programul celor 3 zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here