Breasla Sapunarilor la Festivalul Medieval “Cetati Transilvane” din Sibiu

0
179

Breasla Sapunarilor a fost la loc de cinste in cadrul Paradei Participantilor din cadrul Festivalului Medieval “Cetati Transilvane” din Sibiu, care a avut loc aseara, dupa ora 21.00. Festivalul a fost deschis oficial aseara, in Piata Mare.

Partenera mea este chiar in spatele Briannei Caradgea, cu un steag in mana. Puteti vedea imagini video si foto de la eveniment pe Sibiul.ro (aveti mai jos link-urile) si puteti citi mai multe despre festival pe versiunea online a televiziunii Antena 1, a ziarului Adevarul, precum si pe Sibienii.ro.

Video Sibiul.ro
Fotografii Sibiul.ro (fotograf Ovidiu Sopa)
Programul festivalului (teatru, dans, muzica, animatie stradala, spectacole pirotehnice)
Adevarul
Antena 1
Sibienii.ro

Afluenta mare de vizitatori si turisti de la acest festival anunta de pe acum succesul mare pe care si aceasta editie, cea de-a zecea, aniversara, il va avea. Organizatorii s-au intrecut din nou in a oferi publicului motive de bucurie si sarbatoare, intr-o atmosfera pur medievala, fara accente patetice sau elemente discordante. Partenera mea este alaturi trup si suflet, de dimineata pana tarziu in noapte, pentru a cinsti cum se cuvine prezenta la un asemenea eveniment de amploare.

Soap Mill va prezinta… Breasla Sapunarilor! Soap Mill este singurul producator roman de sapun natural, precum si de cosmetice naturale, care este prezent la Festivalul Medieval “Cetati Transilvane” din Sibiu! Va asteptam pana duminica!

Saptamana viitoare schimbam muntele pe mare. Echipa Soap Mill va fi prezenta in formula completa la mare, mai precis in Constanta, in fata Casino-ului. De joi, 2 septembrie, pana duminica, 5 septembrie, va asteptam in Constanta, la un eveniment organizat in colaborare cu Primaria Judetului Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here