Breslele Sapunarilor de-a lungul vremii

0
192

Ei, da, am fost provocate, ca atare am realizat o cercetare in extenso legata de breslele sapunarilor! O doamna de la Festivalul Medieval din Sibiu a discutat cu partenera mea si i-a spus acesteia, foarte mirata, ca e ciudat ca sapunarii au avut o breasla, ca nu ar fi auzit de o Breasla a Sapunarilor.

Ca atare, dupa cautari febrile pe Internet, va indic cateva surse unde sunt mentionate urmatoarele Bresle ale Sapunarilor:

1. Breasla Sapunarilor din Sebes – 1734-1875
2. Breasla Sapunarilor
3. Breasla Sapunarilor a pregatit un car alegoric cu o statuie impresionanta a Regelui Carol I, realizata numai din sapun si glicerina
4. Biserica Sapunaru din Focsani, Judetul Vrancea, a fost construita in jurul anului 1783 de catre Breasla Sapunarilor

Soap Mill a reprezentat cu mandrie Breasla Sapunarilor din Era Medievala la editia aniversara de anul acesta a Festivalului Medieval “Cetati Transilvane” din Sibiu!

Acum ne mutam la mare, dupa cum v-am spus in formula completa. De joi dimineata pana duminica seara vom fi prezente la evenimentul organizat in fata Casino-ului din Constanta.

Mai pe seara o sa vorbesc despre noul ulei de masaj natural cu ceara de jojoba pe care il vom lansa miercuri, 1 septembrie. Iar maine va voi arata in premiera fotografiile cu noile accesorii pentru baie realizate manual de catre Corina, prietena noastra artist plastic cu care colaboram. Tot miercuri, 1 septembrie, vom lansa si sectiunea de accesorii pentru toaleta pe site.

Nu uitati! De miercuri incepe fiestaaaaaaa! Reduceri, cadouri si premii pe Soap Mill Shop, dar si concursuri cu premii pe www.medicpentrutine.ro, www.onuntasuperba.ro si www.zilesinopti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here