Cadouri de Ziua Copilului IN Parcul Kiseleff

0
185

Update: “Targul de Cadouri cu ocazia Zilei de 1 Iunie” va avea loc in Parcul Kiseleff. Noi vom avea casuta cu nr. 25, in apropierea locului de joaca pentru copii. Vom fi acolo de maine pana duminica.

Va asteptam cu mic, cu mare, cu catel, cu role, cu caruturi, in Parcul Kiseleff, in acest sfarsit de saptamana. Vom avea cadouri pentru fiecare produs pentru copii achizitionat si vom avea si o promotie: pentru minim trei produse cosmetice naturale Soap Mill cumparate veti primi, la alegere, un sapun natural solid.

Daca doriti saculeti pentru masina sau casa personalizati (cu aromele preferate), potpouri pentru decorarea si parfumarea casei (va puteti alege uleiurile esentiale), uleiuri de corp si uleiuri de masaj personalizate, sare de baie sau spuma de baie, va rugam sa ne sunati la 0744.132.796 sau sa ne trimiteti un mail pe adresa comenzi[at]soapmill.ro. Acestea pot fi ridicate de la standul Soap Mill din cadrul “Targului de Cadouri pentru Ziua Internationala a Copilului”.

Promotiile Soap Mill legate de 1 Iunie continua! Mai aveti 6 zile la dispozitie pentru a comanda produse pentru bebelusi si copii cu reducere si de a primi cadouri. Aici aveti toate detaliile, iar pe Shop-ul Soap Mill puteti realiza comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here