Cadouri personalizate

0
1209

Soap Mill a creat gama Personalized Soap Gift pentru a veni in ajutorul tuturor celor care cauta un cadou deosebit, unic si original!
Gama Personalized Soap Gift, cadouri personalizate pentru persoane si evenimente importante, este o gama unica pe piata mondiala, ce are in componenta sapunuri naturale Soap Mill, aranjamente naturale inedite si ambalaje elegante.

Daca doriti sa oferiti un cadou special parintilor, prietenilor sau colaboratorilor vostri, alegeti Personalized Soap Gift! Unul sau mai multe sapunuri naturale, regasite impreuna cu aranjamente naturale in cosuri din rachita, bambus sau ratan, apoi ambalate in cutii de carton cu invelis de catifea, piele, canvas cu fotografii sau pur si simplu hartie de cadou.

Sapunurile pot fi ambalate festiv in saculeti de organza (diferite culori), cutii metalice, cutii de carton, cutii de lemn. In cutia cadoului, pe carti de vizita, se regasesc urmatoarele informatii: producator si date de contact, lot de fabricatie, termen de valabilitate, ingrediente folosite (numele INCI – Nomenclatorul International al Ingredientelor din Produsele Cosmetice). La cerere, in locul saculetilor de organza sau a altor tipuri de cutii, sapunurile naturale pot fi ambalate in cutii personalizate (vezi 4 foto mai jos) pentru fiecare gama in parte. Fiecare cutie are trecute toate informatiile prezentate mai sus.

Cadourile personalizate reprezinta modalitati interesante de a comanda produse Soap Mill sau cadouri pentru oricine va este drag. Fie ca este vorba de forma, culoare, ingrediente, mod de ambalare, lista este deschisa! Voi ne trimiteti un e-mail pe adresa office[at]soapmill.ro si ne spuneti ce va doriti, iar noi realizam o propunere personalizata pe baza cerintelor voastre. Evident, ne rezervam dreptul de a modifica sau refuza o comanda, datorita imposibilitatii procurarii anumitor materii prime sau materiale. Timpul minim de realizare este de 30 zile, acesta putand ajunge si la 60 zile, in functie de cerintele voastre. In oferta noastra vom mentiona, pe langa pret, si durata necesara producerii comenzii.

Ce inseamna produse Soap Mill personalizate?

Daca stiti ca persoana care va primi cadoul are o aroma preferata, de exemplu  mirosul florilor de salcam, si doriti sa comandati un sapun natural cu acest miros, atunci plasati o comanda de sapun personalizat. Sau stiti ca isi doreste un sapun natural rosu, care sa se asorteze cu savoniera proaspat achizitionata. Sau este in zodia Pestilor si credeti ca ar fi interesant un sapun in forma de peste. Dar daca le doriti pe toate acestea intr-un singur sapun natural Soap Mill? Rosu, cu miros de flori de salcam si in forma de peste?

Toate aceste dorinte se pot materializa in sapunuri naturale Soap Mill personalizate! Trimiteti o cerere pe e-mail si noi va trimitem in cel mai scurt timp oferta de pret.

Daca ne referim la cadourile personalizate, creativitatea noastra nu are limite! Si aici sunt mai multe variante, si anume: puteti comanda un cadou personalizat avand in componenta sapunuri naturale Soap Mill din oferta de la momentul respectiv sau puteti comanda un cadou personalizat in totalitate. Adica puteti comanda si sapunuri preferate de voi (exemplul de mai sus) plus aranjamentul creat de noi, dupa dorintele voastre.

Ambalarea personalizata a produselor Soap Mill sau a cadourilor

Acest serviciu este disponibil la cerere, dupa ce ne trimiteti un e-mail pe adresa office[at]soapmill.ro in care ne spuneti ce anume va doriti, cui ii este oferit cadoul (nasi, parinti, rude, prieteni, colaboratori), care este bugetul si apoi noi va trimitem oferta realizata, plecand de la cerintele voastre. Fie ca este vorba de cutii, hartie de ambalaj sau decoratiuni exterioare, noi avem idei care vor satisface orice dorinta!

Expedierea clasica a produselor si cadourilor Soap Mill se realizeaza in cutii de carton, fara niciun ambalaj exterior. Daca doriti ca produsele comandate sa fie expediate in cutii speciale (cu invelis de catifea / piele / hartie fotografica cu o fotografie dorita sau la alegerea noastra etc.), sa fie ambalate in hartie de cadou sau sa aiba un design exterior deosebit, va rugam sa apelati la acest serviciu.

Consultanta in alegerea modelelor, timpul necesar de lucru pentru procurarea materialelor si ambalarea produselor sunt oferite gratuit pentru clientii Soap Mill. Voi trebuie sa achitati doar materialele folosite. In cadrul e-mail-ului trebuie sa specificati toate datele de care dispuneti pentru a putea concepe o propunere de ambalaj, in functie de persoana careia ii veti trimite coletul, tipul de aniversare sau ocazia aferenta, preferinte de ambalaj, precum si bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Marca de sapunuri naturale Soap Mill a fost lansata pe piata romaneasca pe 15 septembrie 2009. Suntem producatori romani, iar sapunurile noastre sunt realizate manual.

Sapunurile Soap Mill sunt naturale 100% si sunt realizate numai din ingrediente vegetale, cu adaosuri de uleiuri esentiale naturale si plante, fructe sau flori. Nu contin chimicale, nu contin coloranti sintetici (numai naturali) si nu contin conservanti.

In momentul de fata exista sapte game de sapunuri naturale perfecte pentru corp, ten sau par. Mai mult decat atat, in preajma sarbatorilor de iarna va fi lansata si gama de sapunuri lichide, Soap Mill Liquid. In sectiunea din dreapta a blog-ului, puteti gasi calendarul de evenimente al Soap Mill pentru perioada de sfarsit de an. Se adauga noi participari pe masura ce se semneaza contractele.

Toate gamele Soap Mill au avizul Ministerului Sanatatii. Analizele sunt realizate la un prestigios laborator independent, iar rezultatele sunt in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Fotografiile sunt realizate de daniel:photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

In fotografii puteti vedea un model de cadou personalizat cu tema de circulatie, precum si sapunuri naturale personalizate Soap Mill sub forma de masini, realizat la cererea unei doamne pentru nasul ei. Pe cos se gasesc balize de semnalizare si copaci. In cos se gasesc semne de circulatie (trecere de pietoni, stop, radar, politie, drum cu denivelari si limita de viteza de 30 km. la ora). De asemenea, se poate observa o linie discontinua, precum si asfalt. Evident, totul este stilizat si este o propunere originala marca Soap Mill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here