Cadouri, reduceri si premii in toata luna septembrie! Numai de la Soap Mill!

0
142

Ne-am intors din concediu. A fost superb si am o parere de rau ca nu a durat mai mult timp, dar mai trebuie sa si muncim, nu-i asa?

Partenera mea a muncit enorm cat am lipsit eu si a pregatit sapunuri naturale extraordinare, originale, unice in lume, implicit si in Romania. Creatia si realizarea ne apartin, iar voi le veti vedea la inceputul saptamanii viitoare, in fotografiile realizate de Daniel. Acestea vor fi putea fi achizitionate in premiera la Festivalul Medieval “Cetati Transilvane” din Sibiu, incepand cu joi si pana duminica, sau de pe site incepand cu 15 septembrie.

Tot atunci vom lansa pe piata si scrub-ul anticelulitic despre care am vorbit aici, precum si o mica parte din accesoriile pentru toaleta, marca proprie.

Peste 10 zile, va incepe fiesta pe blog-ul si site-ul Soap Mill! Incepand cu 1 septembrie, noi vom sarbatori alaturi de voi implinirea unui an de cand marca Soap Mill a aparut pe piata romaneasca.

Timp de o luna de zile, adica toata luna septembrie, Echipa Soap Mill va ofera urmatoarele cadouri:

1. cel mai scump produs dintr-o comanda va fi dublat gratuit. Exemplu de comanda: unt organic shea, sapun solid, ulei corp – pret total 95 lei. Voi primiti 2 unturi organice shea, un sapun natural solid si un ulei de corp natural – pret 95 lei. Reducere de 39%.

2. toti clientii care au mai comandat cel putin o data produse cosmetice naturale Soap Mill primesc gratuit un sapun natural solid.

3. toti clientii aflati la prima comanda primesc gratuit un ulei de masaj natural.

4. toate comenzile care depasesc valoarea de 200 lei au o reducere de 20%.

5. pe data de 15 septembrie 2010, ziua aniversarii, toate comenzile vor avea o reducere de 20%, indiferent de suma totala.

6. la sfarsitul lunii septembrie, toti clientii care au plasat comenzi in cursul lunii, vor participa la o tombola cu premii.
Premiul 3 consta in: cadou in valoare de 30 lei.
Premiul 2 consta in: cadou in valoare de 50 lei.
Premiul 1 consta in: cadou in valoare de 100 lei.

Ne dorim ca toate aceste reduceri, cadouri si premii substantiale sa va rasplateasca increderea pe care ati avut-o in noi inca inaintea lansarii oficiale, fiind modul nostru de a va multumi!

Echipa Soap Mill

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here