Card de cumparaturi Cenusa de Trandafir

0
182

Prietenele noastre de la Cenusa de Trandafir, cu care colaboram de ceva timp, au lansat astazi un card de cumparaturi deosebit de frumos si elegant. In plus, cu acest card, puteti beneficia de reduceri de pana la 10% pentru produsele si serviciile oferite de cei 15 parteneri.

Soapmill este cu mandrie unul dintre acesti parteneri, oferind o reducere permanenta de 10% la toate produsele de pe site, exceptand cele care sunt deja la reducere.

In momentul in care intrati in posesia cardului de cumparaturi Cenusa de Trandafir, veti putea folosi codul de reducere primit pe mail, ori de cate ori doriti, pentru orice produs cosmetic Soapmill.

Suntem fericiti ca printre parteneri se numara si Asteria Restaurant sau Pukka Food, alti prieteni de nadejde de-ai nostri. Cardul se poate folosi atat fizic, prin prezentarea in magazin sau restaurant, cat si online, prin introducerea codului.

Violeta-Loredana Pascal, partener fondator Cenusa de Trandafir, a spus ca lansarea acestui card de cumparaturi a fost conceputa si realizata pentru a le multumi celor “care ne citesc in fiecare zi, celor care impart articolele noastre cu prietenii pe Facebook sau Twitter, pentru cei care isi rup din timpul lor pentru a-si exprima opiniile pe site, pentru a pune intrebari sau a ne incuraja.” Pe langa reducerile oferite posesorilor de card, acesta “atesta apartenenta la o comunitate de care suntem foarte mandre”, a mai explicat Violeta-Loredana Pascal.

Fondata in august 2009, Cenusa de Trandafir este o revista online cu si despre femei. Despre femeile de dincolo de makeup, stereotipuri si prejudecati, despre femeia asa cum este ea. Revista abordeaza teme diverse ce tin de afaceri, stil de viata, timp liber si multe altele, propunandu-si sa treaca dincolo de suprafata si sa descopere si sa dezbata esenta lucrurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here