Castigatorii concursului Soap Mill

0
213

S-a incheiat un altfel de concurs Soap Mill. Clientii Soap Mill de la targul “The big iSHOES” din week-end-ul care a trecut au putut participa la acest concurs, cu premii ce constau in vouchere cu reduceri de 10, 20 si 30% pentru toate comenzile plasate pana pe 25 Noiembrie 2010.

Am tras la sorti si avem trei castigatoare:

– voucher cu reducere de 30% – Sarah
– voucher cu reducere de 20% – Raluca
– voucher cu reducere de 10% – Alina

O sa va ofer cateva citate din inscrierile la concurs, pentru ca sunt foarte interesante si ne bucura inimile:

– “am descoperit promotiile, sincer nu astea m-au convins, ci comentariile clientilor si mai exact al Clarei (era f detaliat si concret). Mi-a placut mult faptul ca ati dat produse pentru testare si mi s-a parut un concept foarte interesant (nu prea se face asa ceva la noi).”

– “De 3 zile folosesc sapunul cu scortisoara si cafea!!! 😀 Si sunt absolut incantata!”

– “Mu bucur ca te-am intalnit, draga Soap Mill si pielea mea e mult mai bucuroasa, trust me! :)”

– “A fost prima oara cand am cumparat de la Soap Mill; acesta a fost si motivul pentru care am venit la eveniment, de altfel.”

– “Am remarcat atentia spre detaliu. Standul a fost amenajat cu mult bun gust, nu a fost incarcat. Mi-a placut mult ca ati pus diverse decoratiuni alaturi de produse si ca ati facut cadouri tematice.”

– “Prezentarea grafica de la targ, cu raftul si bolul din sticla, a fost foarte frumoasa. Se vede ca echipa Soap Mill se ocupa si de design, nu numai de produse. Iar de produse nu pot sa spun decat ca sunt foarte-foarte bune, toata lumea din jurul meu e incantata.”

– “Am cumparat un sapun natural cu menta pentru baietelul meu si vreau sa-ti spun ca este exact ceea ce imi doream pentru el!”

Noi le felicitam pe castigatoare si pe toti participantii la concurs! Va asteptam si la urmatoarele evenimente la care Echipa Soap Mill va participa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here