Castigatorii concursurilor Soap Mill si partenerii media

0
177

Dupa cum v-am informat, pe parcursul lunii septembrie, am avut mai multe concursuri cu premii realizate in colaborare cu partenerii nostri de incredere.

Am fost si suntem alaturi de Diana la aniversarea unui an de blogarit pe “What I like“. Diana ne-a devenit prietena dupa ce a cumparat mai multe produse de la noi si a realizat review-uri pentru fiecare dintre ele.

Elena a castigat premiul Soap Mill, adica un sapun natural Bar Fruit si un premiu surpriza. Noi ne-am gandit sa ii oferim un ulei de masaj cu jojoba, pentru un masaj suedez luxuriant. Astazi vom trimite coletul catre Constanta, impreuna cu alte produse comandate de catre Diana. O felicitam pe Elena si ii asteptam impresiile!

Impreuna cu ONuntaSuperba.ro am organizat un concurs in mai multe etape. Andreea a castigat trei mini sapunuri Soap Mill Mini Soaps din gamele Yellow Express, Green Melody si Morning Dew. Voicu a castigat un sapun natural Bar Orange. Cel de-al treilea premiu merge catre Andreea, care si-a ales un Box Coffee Special Product, cu ulei esential de scortisoara. Cristina, cea de-a patra castigatoare a premiilor oferite de Soap Mill si ONuntaSuperba.ro, si-a ales un sapun natural Bar Orange. A cincea castigatoare, Diana, si-a ales trei mini sapunuri naturale din gamele Mini Soaps Events si Travel. A sasea castigatoare si ultima de pana acum, Iuliana, si-a ales mini sapunuri naturale din gamele Yellow Express, Green Melody si Twilight Breeze.

Toate premiile de pana acum sunt in valoare de 90 lei, fara taxele de transport, pe care le suportam noi.

Felicitam toti castigatorii si asteptam sa aflam cine va primi premiul surpriza pentru a trimite coletele catre ei! Va spunem in soapta ca acest premiu surpriza va fi un ulei de corp cu macadamia, in valoare de 35 lei.

Nu uitati, premiul cel mare oferit de Echipa Soap Mill pentru cititorii ONuntaSuperba.ro este, la alegere, un set de ingrijire corporala (in valoare de 65 lei) sau un set de 50 marturii pentru nunta/botez ambalate in 25 saculeti organza in valoare de 170 lei. Fara taxe de transport, pe care tot noi le achitam.

La concursul organizat impreuna cu ZilesiNopti.ro mai avem o castigatoare, Adelina, care si-a ales un sapun natural lichid cu cafea si scortisoara si un sapun natural solid cu cafea si scortisoara. O felicitam si pe ea si o asteptam si la alte concursuri! Astazi vom expedia coletul catre ea.

O multime de premii, cadouri, reduceri si tombola, toate oferite in luna aniversara Soap Mill! Mai sunt doar 3 zile in care puteti beneficia de toate promotiile Soap Mill. Pe 1 Octombrie vom trage la sorti castigatorii tombolei noastre, cu premii in valoare totala de 180 lei. Toti clientii din luna septembrie participa la aceasta tombola cu premii. Va uram de pe acum “Succes!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here