Castigatorii tombolei aniversare Soap Mill

0
179

Am promis! Toti clientii din perioada 15-30 septembrie au fost inscrisi automat in tombola aniversara Soap Mill, indiferent de suma comenzilor. Am avut mai multi clienti care au intrat de 2-3 sau chiar 4 ori in cursa pentru castigarea unui premiu Soap Mill, iar astazi am extras numele celor care se vor bucura de un cadou din partea noastra.

Premiul trei, un sapun natural solid, la alegere, din cele existente pe stoc (exceptand Precious Coffee si Precious Lemon)… pleaca catre o doamna cu care am conversat extrem de placut la telefon intr-o seara… Anelia Goncea, din Oravita.


Premiul doi, o crema bio, la alegere, se duce cu drag catre o clienta fidela de-a noastra, care a avut incredere in produsele noastre cu mult timp in urma si care continua sa le aprecieze… Lidia Jianu, din Braila.


Nu v-am ascuns niciodata ca orasul nostru de suflet este Sibiu. Dupa cum stiti, am participat doi ani la rand la Festivalul Medieval de la Sibiu si am plecat de acolo, de fiecare data, cu sufletul indoit ca parasim un oras superb, plin de viata, animat de oameni frumosi la suflet. Intamplarea face ca premiul intai, Mint Gift, un cadou original Soap Mill, sa bucure o doamna din Sibiu, pe care am cunoscut-o la festival. Codruta Delsuc a cumparat un sapun natural solid de la Casa noastra de Breasla si in luna septembrie a revenit cu o comanda. Ii multumim pentru aprecieri si pentru sustinere!


Felicitari din inima castigatoarelor! Va multumim pentru cuvintele frumoase, pentru telefoane, mail-uri si suportul neconditionat pe care ni l-ati aratat!


Le multumim tuturor prietenilor care ne-au onorat cu prezenta pe site in luna septembrie, dar si in toate cele 25 luni anterioare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here