Castigatorii tombolei Soap Mill!!

0
139

Tragerea la sorti s-a realizat in prezenta a doi martori de incredere, iar urna a fost sigilata. Totul s-a desfasurat in deplina siguranta si confidentialitate. Adica a tras la sorti fetita noastra, dintr-un bol, iar eu si cu partenera mea am asistat-o!

Ca atare, castigatorii tomboleeeei Soap Mill… suuunt…

Inainte de asta, vreau sa va mai spun ca premiile sunt urmatoarele (cresc suspence-ul, stiu): premiul 3, produse in valoare de 30 lei; premiul 2, produse in valoare de 50 lei; premiul 1, produse in valoare de 100 lei. Si pentru ca, dupa cum ati vazut, am fost darnice de-a lungul intregii luni aniversare, incheiem frumos cu inca doua surprize. Prima dintre ele ar fi ca toti castigatorii isi pot alege produsele pe care doresc sa le primeasca, din cele aflate pe stoc, respectand valoarea castigata. Iar a doua surpriza este anuntarea unui al patrulea castigator. Un premiu surprinzator, chiar si pentru noi, deoarece ideea ne-a venit atunci cand Mariuca a mai scos un bilet din urna.

Si acuuuum sa va dezvalui castigatorii tombolei Soap Mill:

Premiul ad-hoc (in valoare de 20 lei): Vlad Musetescu, Buzau

Premiul 3 (in valoare de 30 lei): Adina Tecu, Bucuresti

Premiul 2 (in valoare de 50 lei): Monica Stanoev, Caransebes

Premiul 1 (in valoare de 100 lei): Nusa Dragomir, Bucuresti

Ii felicitam pe cei patru castigatori si le multumim tuturor clientilor nostri, fie ca au comandat in luna septembrie, fie ca nu! Datorita voua am ajuns unde suntem astazi si va suntem recunoscatoare!

Va asteptam marti, 5 octombrie, cand vom reincepe Soap Mill Happy Tuesday, cu reduceri punctuale, timp de o zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here