Castigatorul masinii de spalat vase Baumatic este…

0
184

… nu, inca nu va spunem care este numele castigatorului. 🙂

Dar acest castigator a produs o imensa surpriza… Doamna, pentru ca este o doamna, a plasat o comanda telefonica, pentru ca a vrut sa le faca o surpriza celor apropiati.

Si acum vine incredibila surpriza: doamna Constanta Calarasu este nascuta in 1930. Are 82 de ani si locuieste in Bucuresti cu fiica si ginerele dansei.

Nu putem spune decat ca suntem deosebit de onorate sa avem clienti de toate varstele, sa vedem ca produsele noastre sunt apreciate atat de catre tineri de 18 ani, cat si de persoane mature (30-50 ani), dar, absolut fabulos, si de catre bunici.

De obicei, pot gasi cu usurinta cuvintele pentru a descrie starea pe care o am intr-un anumit moment, dar acum am senzatia ca toate cuvintele pe care le-as scrie sunt sarace. Mi-as dori ca toti oamenii sa fie la fel de deschisi ca si doamna noastra castigatoare, sa inteleaga importanta folosirii unor produse cosmetice 100% naturale, la orice varsta.

Le multumim tuturor participantilor inscrisi in concursul “Soapmill si Baumatic au grija de mainile tale!” si o felicitam din toata inima pe doamna Calarasu! Dansa inca nu stie, dar va primi inca un dar: un cupon cu o reducere permanenta de 10% la toate produsele noastre.

Nu in ultimul rand, le multumim partenerilor nostri de la Baumatic, unde am gasit oameni deosebiti, cu care ne-a facut placere sa colaboram. Ei au oferit un premiu in valoare de 1.500 lei, o masina de spalat vase Baumatic BDI632. Acest produs este un ajutor de nadejde in bucatarie, economisind peste 20 de ore anual. Masina de spalat vase Baumatic imbina armonios designul cu tehnologia avansata, protejeaza mediul, cu ajutorul ei economisind timp si energie.

Acest premiu va ajunge saptamana aceasta la domiciliul castigatoarei si sper ca ii va usura munca dupa mesele in familie cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Si o alta surpriza pentru voi toti: saptamana aceasta, toate comenzile de minim 100 lei vor avea un cadou in interior. Nu uitati sa ne vizitati magazinul si categoria speciala CRACIUN. Veti descoperi multe reduceri si cadouri inedite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here