Ce e nou si ce e vechi…

0
197

… descoperiti pe www.soapmill.ro.

Partea de productie cosmetice organice si naturale este o munca continua, dupa cum va puteti da seama.

Partea legata de certificarea organica obtinuta de la Austria Bio Garantie a fost o munca sustinuta si a inceput anul trecut. Am obtinut certificarea pe singurul standard national din lume pentru produse cosmetice organice. Soap Mill a fost al treilea producator din lume si este singurul din Sud-Estul Europei care a reusit sa certifice creme si sapunuri lichide pe cel mai dur si corect standard din lume, cel national austriac.

Partea de imagine, aici intrand concept site, fotografii, etichete, ambalaje, catalog, pliante, a fost o munca sustinuta de aproximativ 4 luni. Ii multumim din sufletele noastre la unison lui Daniel, www.danielphotography.ro, pentru tot efortul depus cot la cot cu noi. Toata imaginea Soap Mill este creatia lui, inclusiv fotografiile.

Dupa cum v-am obisnuit, fotografiile chiar arata produsul real, clar, mare, astfel incat sa nu fiti surprinsi cand il primiti. De asemenea, descrierile produselor sunt acum complete, inclusiv cu mod de folosire.

Astazi sarbatorim o a doua lansare, cu mare fast, deoarece marca Soap Mill implineste 1 an si jumatate pe piata si lanseaza in premiera pentru Romania produse organice certificate conform singurului standard national. Toate celelalte organisme de certificare de care ati auzit pana acum certifica produsele cosmetice (si nu numai) conform unor standarde private, auto-reglementate. Austria Bio Garantie certifica produse cosmetice conform ÖLMB, Kapitel A 8, Abschnitt Biokosmetika.

Daca v-ati creat cont pe site-ul vechi, probabil deja ati primit un e-mail prin intermediul caruia va anuntam despre aceasta mare realizare a noastra. Si ati aflat ca numai astazi va oferim o reducere de 12% la toate produsele, precum si un sapun natural solid gratuit pentru fiecare comanda. Un “Soap Mill Happy Tuesday” generos, sa spunem.

De maine va rasfatam cu alte reduceri, trebuie doar sa ne vizitati si sa va alegeti produsele “on sale”. Si nu uitati, in fiecare luni, pe pagina Soap Mill de pe Facebook (click pentru link direct) anuntam reducerea pe care o vom acorda a doua zi, martea, iar voi va puteti vota produsul preferat, pentru a il cumpara cu discount.

Noi iarasi am deschis o sampanie, de bucurie, si iarasi ne dorim sa sarbatorim alaturi de voi, cei care ne-ati fost alaturi zi de zi, inca de pe 15 Septembrie 2009. Numai aprecierile voastre care vin constant catre noi ne fac mai bune si ne motiveaza!

VA MULTUMIM,
ECHIPA SOAP MILL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here