Ce produse Soapmill va plac vara…

0
306

Astazi ne plimbam hai-hui prin atelier, sa vedem ce produse va plac in aceasta vara… 🙂

7 sapunuri solide Coffee Taste si un ulei de corp cu ylang-ylang si lime. Doua dintre produsele preferate ale Teodorei, una dintre prietenele noastre vechi.


O comanda pentru refacerea fermitatii pielii! 4 produse puternic anticelulitice si pro-elasticitate: Coffee Taste, Coffee & Cinnamon, Anticellulite Body Scrub si Anticellulite Body Oil, plus o lumanare de masaj relaxanta.

 


De cand astepta Elena Coman sa comande produsele noi pentru plaja! A vrut sa incerce Sunset Body Toner si Sun Protect Body Oil plus Super Fresh Body Toner. Dar a luat si un ulei de masaj pentru copii (baietelul ei are 3 ani) si inca 2 tonere.


Incredible Twist Shampoo for organic hair beauty & Antibacterial Hand Cream (with grapefruit & cinnamon).


“Iubesc uleiurile”, ne-a spus Cristina!
“Ne-am dat seama”, i-am spus noi.
Cristina si-a comandat 2 Black Tulip (“v-am spus ca iubesc si vanilia?”), un ulei anticelulitic, o crema bio cu factor de protectie solara, o lumanare de masaj afrodisiaca, un balsam pentru buze si 2 tonere corporale.

Andreea este la prima ei comanda, asa ca vrea sa incerce Twist & Soul si sapunul natural solid cu shea bio, Nut Desire. Dar a avut incredere sa ii cumpere puiului ei un ulei de corp pentru bebelusi si un ulei pentru refacerea fermitatii pielii dupa nastere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here