Cea de-a treia castigatoare BE A DIVA este…

0
157

Marti, 13 noiembrie… Nu a fost deloc cu ghinion pentru Adina Costea, care a fost selectata de catre cei 5 membri ai juriului sa fie imaginea Soapmill timp de o luna.

Intamplator sau nu, toate cele trei castigatoare ale concursului nostru sunt mamici. Andreea are o fetita superba, de 2 ani, Paula un baietel de aproape 2 ani, iar Adina tot un baietel, de un an si jumatate.

Am mai spus-o, acesta nu a fost un concurs de miss, juriul a decis castigatoarele tinand cont de mai multi factori. In primul rand, fotografiile trimise in concurs au exemplificat putin din personalitatea fiecarei femei si au conturat ceea ce credeam despre prietenele noastre, cele care folosesc produsele cosmetice Soapmill zi de zi.

Ne-am dorit ca BE A DIVA sa fie un moment care sa dezvaluie fatete interesante si diferite ale aceleiasi femei, sa fie un prilej de a demonstra ca o femeie poate fi, in acelasi timp, sensibila, delicata, gratioasa, fericita, moderna, feminina, curajoasa, puternica. O personalitate completa. Adica o DIVA.

Toate participantele sunt in egala masura interesante, frumoase si cu personalitati puternice, dar orice concurs trebuie sa aiba un castigator. Oricum ar fi, toti prietenii nostri au castigat, fiindca am oferit 900 vouchere de cumparaturi pe tot parcursul concursului.

Vreau sa le multumesc tuturor participantelor, au fost peste 100 inscrieri, pentru increderea acordata, pentru ca au sustinut acest minunat si fabulos demers, acela de a sarbatori alaturi de ele faptul ca am implinit 3 ani pe piata din Romania.

Suntem increzatoare ca si surprizele pregatite pentru sfarsitul de an, pe prima ati aflat-o ieri, va vor arata cat de mult va iubim si cat de mult va pretuim prietenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here