Chimicalele din produsele pentru copii – dezbatere cu premii

0
188

Avem un bebelus, cum il ingrijim?

Cu grija, cu multa atentie si intr-un mod 100% natural!!!

Mamici si tatici, alegeti produse cosmetice pentru bebelusi si copii mai mari 100% naturale! Fie ca alegeti sa folositi sapunuri naturale Soap Mill sau nu, recomandarea noastra este sa renuntati complet la produsele pline de chimicale.

Reamintesc celor care ne citesc inca de la inceput si afirm pentru cei care ne-au descoperit mai tarziu: cea mai periculoasa substanta prezenta in produsele cosmetice pentru copii – sapun, sampon, creme – este EDTA (click pentru a citi mai multe informatii). De asemenea, SLS/SLES ocupa pozitia a doua, pe locul 3 fiind parafina lichida (click pentru a citi mai multe informatii). Aceasta clasificare imi apartine, dupa ce am studiat, citit, dezbatut acest subiect cu persoane care sunt implicate intr-o forma sau alta in fenomenul cosmetic, atat din Romania, cat si din alte tari.

EDTA este la limita superioara a toxicitatii, pe cand parabenii, de exemplu, sunt la limita inferioara. Stiu ca este o campanie la nivel mondial impotriva parabenilor, dar am afirmat in repetate randuri ca aceasta campanie este un “praf in ochi” aruncat consumatorilor, pentru a masca probleme mult mai grave si ingrediente chimice mult mai nocive pielii si corpului nostru.

Apa dura, calcaroasa, usuca pielea bebelusului si copilului? Alegeti ulei de corp sau unt de shea, pentru a completa hidratarea oferita de sapunurile naturale Soap Mill, solide sau lichide.

Inca din timpul sarcinii, femeile au nevoie de o ingrijire atenta a corpului si inca de atunci isi doresc sa ii ofere copilului tot ce este mai bun. Am tratat subiectul legat de produsele pe care ar trebui sa le folosim in timpul sarcinii in articolul publicat pe MedicpentruTine.ro (click pentru a deschide) si am vorbit despre ceea ce ar trebui sa folosim pentru pielea bebelusilor si copiilor in interviul pe care l-am acordat MedicpentruTine.ro (click pentru a deschide).

Va invitam sa participati la o dezbatere deschisa si va rugam sa realizati un experiment: cititi etichetele produselor pentru copii (sampon, ulei de corp, gel de dus etc.) pe care le cunoasteti sau pe care le aveti in casa. Apoi asteptam un comentariu din partea voastra, va rugam sa nu mentionati brand-ul analizat, fiecare comentariu fiind rasplatit cu o reducere de 10% la produsele Soap Mill pentru copii (sapun natural solid, sapun natural lichid, ulei de corp, ulei de masaj). Ne intereseaza cateva aspecte:

1. cate ingrediente sunt in total?
2. cate ingrediente considerati ca sunt nocive?
3. cate ingrediente credeti ca sunt naturale?
4. care ingrediente va sunt total necunoscute?
5. mentionati ingredientele despre care ati dori sa aflati mai multe

Asteptam raspunsurile voastre pana luni, 19 aprilie. Dupa ce ati scris comentariul, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa office[at]soapmill.ro, mentionand numele cu care ati comentat. Veti primi voucher-ul electronic cu reducerea de 10%, valabil pentru comenzile efectuate in perioada 20 aprilie – 20 mai 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here