Coloranti naturali vs. coloranti chimici

0
244

O discutie la fel de aprinsa ca si discutiile despre care am mai vorbit pe blog. Ce coloranti ar trebui folositi in produsele cosmetice? Coloranti chimici sau coloranti naturali? Coloranti naturali din plante si ierburi sau din metale? Sau sapunurile nu ar trebui sa contina niciun colorant, fie el natural sau chimic?

Noi am decis cum vor arata sapunurile ce vor putea fi incercate incepand cu luna septembrie, pentru ca deja ele au fost produse si acum sunt in faza de uscare.

Insa dorim sa va exprimati parerile in cadrul unui mini-sondaj, pentru ca vom lansa game de sapunuri in permanenta (voi scrie un post separat legat de planurile noastre pe termen mediu).

Ca atare… va invitam sa participati la un focus grup pe care l-am inceput ieri, offline. Parerea voastra este extrem de importanta si nu sunt decat 3 intrebari!

O mica introducere: sapunul natural, fara niciun fel de colorant (natural sau chimic), are o culoare crem, culoarea untului sau alb mai inchis. Bineinteles, depinde de uleiurile si grasimile din compozitie.

Si acum vin intrebarile:

1. Ati prefera ca Sapunurile Naturale Soap Mill sa fie:
a. crem, culoarea naturala obtinuta din uleiuri si grasimi
b. colorate
c. si crem si colorate

2. Daca ati raspuns “b” sau “c” la intrebarea anterioara, cum preferati sa fie culoarea:
a. vie, aprinsa
b. pastelata, deschisa

3. Daca ati raspuns “b” sau “c” la intrebarea 1, cum preferati sa fie sapunul:
a. tot sapunul sa aiba aceeasi culoare
b. sapunul sa fie in ape
c. sa existe in oferta si sapunuri “pline”, si sapunuri “in ape”.

Date demografice

Sex:
a. femeie
b. barbat

Varsta:
a. 10-20 ani
b. 21-30 ani
c. 31-40 ani
d. 41-50 ani
e. 51-60 ani
f. peste 60 ani

Raspunsurile le primim ca si comentariu la acest post sau prin e-mail la adresa office[at]soapmill.ro. Daca le trimiteti prin mail, datele personale nu vor fi publicate, dar daca ne permiteti, vom publica raspunsurile voastre.

Daca doriti ca raspunsurile sa nu fie publicate, ele ne vor folosi intern, in deciziile legate de urmatoarele game ce vor fi lansate.

Avem si un premiu, ca orice companie care se respecta! Asteptam raspunsurile voastre pana vineri, 31 iulie, apoi vom trage la sorti un castigator. Acesta va primi un sapun natural Soap Mill gratuit, taxele postale revenind in sarcina noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here