Concurs Soapmill cu 260 de premii si reduceri de poveste!

0
168

Avem 13 produse cosmetice Soapmill certificate bio de catre Austria Bio Garantie. Cu noroc, spunem noi. 🙂 Opt creme organice si 5 produse lichide 3 in 1.

Aceste produse au fost foarte apreciate la BioFach, evenimentul anului in piata bio, cel mai mare din Europa. V-am promis ca vom realiza ceva special cu ocazia primei noastre participari la BioFach 2013 din Nurnberg si iata ca a venit momentul sa aflati despre ce este vorba.

 

Timp de 13 zile, incepand cu 1 Martie si pana pe 13 Martie, vom sarbatori cate un produs bio Soapmill. Astfel, in fiecare dimineata, vom anunta pe pagina noastra de Facebook, www.facebook.com/soapmillcosmetics, care este produsul-vedeta al zilei respective. Toate comenzile primite in aceeasi zi si care vor contine cel putin un produs sarbatorit, vor intra in cursa pentru castigarea unuia dintre cele 20 premii zilnice.

Da, da, ati citit bine, douazeci de premii in fiecare zi, 260 de premii in aproape 2 saptamani! 🙂

In plus, avem trei oferte super-extra-mega speciale:

1. comenzile care vor contine toate cele 13 produse cosmetice bio Soapmill vor primi automat un voucher-cadou* in valoare de 250 RON

2. comenzile care vor contine toate cele 8 creme bio Soapmill vor primi automat un voucher-cadou* in valoare de 140 RON

3. comenzile care vor contine toate cele 5 produse lichide bio Soapmill vor primi automat un voucher-cadou* in valoare de 50 RON

* voucherele-cadou se pot folosi o singura data pe www.soapmill.ro pana la sfarsitul anului 2013. Valoarea fiecarui voucher se va scadea din totalul comenzii, cu tot cu transport. Acestea pot fi oferite in dar cuiva drag, dar nu pot fi preschimbate in bani. Voucherele nu pot fi folosite cand alte reduceri sau promotii sunt active. Voucherele sunt oferite numai persoanelor fizice, cu varsta peste 18 ani si domiciliul in Romania. Comenzile facturate catre persoane juridice nu intra in promotie.


Cele 20 de premii zilnice sunt oferite de catre partenerii nostri frumosi, dragi si iubiti, dar veti regasi si peste 50 de premii Soapmill:

Daniel Photography – 52 vouchere cu o reducere de 50 Euro fiecare. Suma de 50 Euro se va scadea din pretul total al unei sesiuni foto profesionale pentru familie si/sau bebe, realizate anul acesta.

Design by Corina – 52 vouchere cu o reducere de 20% fiecare. Reducerea se aplica pretului oricarui tablou personalizat comandat pana la sfarsitul anului curent.

Bistro Jaristea – 52 vouchere cu o reducere de 30 RON, valabile pana la sfarsitul anului 2013. Valoarea se va scadea din suma totala a consumatiei.

Salon Fistic – 52 vouchere cu o reducere de 20 RON, valabile pana la sfarsitul anului 2013. Suma de 20 RON se va scadea din valoarea totala a bonului de casa.

Premiile Soapmill constau in 52 de vouchere cu reduceri intre 10 si 30% pentru comenzile plasate pana la sfarsitul anului in curs.

Nota: niciunul dintre cele 260 de premii nu se poate cumula cu alte oferte existente la momentul plasarii comenzii, nu se pot preschimba in bani, dar pot fi oferite cadou. Premiile sunt oferite numai persoanelor fizice, cu varsta peste 18 ani si domiciliul in Romania. Comenzile facturate catre persoane juridice nu intra in promotie.

Credeti ca am terminat cu surprizele si cadourile? Ei bine, NU! 🙂

Intre 1 si 8 Martie vom avea reduceri de 30% la urmatoarele produse:

Jazz, Twist – luxury shampoo art, Soul – luxury conditioner art, Twist & Soul, ce fac parte din gama Luxury

 

 

 


Black Tulip, Anticellulite Body Oil si Baby Body Oil

 
Aroma Lipbalm, Baby Lipbalm
Organic Argan Oil, Rose Water

Nu uitati de reducerile permanente la peste 20 de produse din gamele Accesorii ceramice si Cadouri!

 

Primavara este frumoasa, iar noi o sarbatorim asa cum se cuvine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here