Cremele de fata merg ca unse cu masaj!

0
268
fata_masaj.jpg

Chiar daca investesti in cosmetice de buna calitate, acestea nu-si vor face treaba fara un mic ajutor din partea ta. Sigur, vei spune ca le aplici pe fata si ca n-ai ce sa mai faci, dar nu deloc asa! Adauga dupa aplicare un masaj facial, realizat corect, chiar la tine acasa, si vei amplifica efectul produselor de ingrijire a fetei, stimuland circulaţia şi improspatand aspectul pielii.

Pe termen lung, realizat in mod regulat, cu produse cosmetice naturale, iţi va lumina tenul si il va hidrata, fara niciun cost suplimentar. Iata cum este indicat sa procedezi:
1. Aplica o cantitate potrivita de crema, pe palme, apoi intinde-o cu miscari circulare, de la barbie catre frunte, pe toata fata.
2. Maseaza zona fruntii si cea a sprancenelor in sens ascendent, dinspre baza catre tample.
3. Pentru a mari tonusul fetei ciupeşte usor pielea incepand cu obrazul si terminand cu lobul urechii. Specialistii sustin ca e indicat sa alternezi reprizele de “ciupituri” cu unele de masaj circular usor, realizat cu varfurile degetelor.
4. Un alt procedeu la fel de eficient este tapotarea. Bate usor, dar rapid si ritmic, tesuturile cu palma sau cu degetele si in cateva minute vei stimula circulatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here