Cu ce poți înlocui cafeaua de dimineață?

0
337
love-pen-bed-drinking.jpg

Majoritatea oamenilor nu funcționează dimineața fără să bea o ceașcă de cafea. Totuși, există și alte variante pentru a obține energia necesară la început de zi. Noi îți dăm câteva idei 100% naturale, pentru a începe ziua în forță.

Smoothie de fructe

Amestecă o banană, 150ml de suc de portocale, un kiwi, 50 g de zmeură sau mure și o linguriță de semințe de chia măcinate. Bagă-le la blender și ai obținut un smoothie hrănitor, natural și care îți va da tonusul necesar pentru o nouă zi. Decorează-l cu o frunză de mentă proaspătă.

               Ceai verde cu iasomie

Cumpără de la plafar Frunze de ceai verde cu iasomie și prepară-ți o infuzie. Apoi, toarnă ceaiul obținut într-un pahar înalt, adaugă 2-3 frunze de mentă proaspătă și stoarce o felie de lime. Dacă nu poți bea ceaiul neîndulcit, adaugă o linguriță de miere. Și dacă tot e cald afară și vrei să te răcorești, pune și 2-3 cuburi de gheață.

Dușul revigorant

Absolut necesar, foarte la îndemână și efficient 100%, este dușul de dimineață. Folosește apă călduță, nici prea rece, dar nici prea fierbinte și încearcă săpunul Morning Dew – Coffee Taste, conceput pentru curățarea și îngrijirea zilnică a pielii. Vei obține un efect revigorant, strălucitor și catifelat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here