Cu masca…? Sau fara masca…?

0
219

V-am promis ca avem numai vesti extraordinare pentru noi si pentru voi, la inceput de an. Ati aflat care este prima veste minunata aici: Soapmill va participa ca unic producator roman de cosmetice bio la BioFach 2013, cel mai mare targ de produse bio din Europa.

A doua veste este ca saptamana viitoare, chiar luni, 21 Ianuarie, vom lansa un nou produs cosmetic marca Soapmill. Noi stim ca asteptati mai multe produse, fiindca ati venit cu multe propuneri de-a lungul vremii. Dar voi stiti pe care am decis sa il producem primul, dintre toate ideile voastre? Foarte bine! Avem concurs!

Regulamentul are 3 pasi simpli si la final vom alege 3 castigatori. In primul rand, concursul se desfasoara pe pagina noastra de Facebook, unde veti gasi aceleasi informatii.

Ne iubiti produsele, trebuie sa ne iubiti si pagina de Facebook! Primul pas: “like” paginii noastre in romana, www.facebook.com/soapmillcosmetics.

Fotografia de mai sus este fotografia concursului nostru, “Cu masca? Sau fara masca?”. Trebuie sa o impartasiti tuturor, adica “share” pe Facebook.

Si nu in ultimul rand, trebuie sa raspundeti la intrebarea “Ce produs cosmetic credeti ca va lansa Soapmill?”

Concursul se va desfasura in perioada 15 Ianuarie – 21 Ianuarie, cand vom anunta noul produs Soapmill. Lunea viitoare vom alege prin tragere la sorti trei super castigatori, din toti cei care s-au inscris. Acestia se vor bucura de primele 3 noi produse iesite din atelier, personalizate cu numele lor. Transportul premiilor va fi efectuat prin curier rapid, gratuit.

Cu masca…? Sau fara masca? Ce produs cosmetic lansam pe 21 Ianuarie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here