Cum a fost la RAW Generation Expo?

0
264

Coronita mea de premianta a fost atractia targului RAW Generation Expo, care a avut loc duminica aceasta, la RIN Grand Hotel.

Prima noastra participare a fost incununata de succes, stand-ul nostru fiind vesel, colorat si plin de flori. V-am rasfatat cu reduceri de 15% la toate produsele, vouchere-cadou de cumparaturi si testere la aproape toate produsele, iar impresiile au fost (mai mult decat) pozitive. Ii multumim Ligiei Pop, organizatoarea acestui eveniment, pentru regia impecabila a intregii zile si pentru profesionalismul cu care stie sa pregateasca aceasta expozitie importanta!

 

Noua colectie de sticle Twist & Soul, realizate si pictate de Corina. Speram ca astazi sau maine sa avem si noile fotografii pe site, marca Daniel Photography.

Din pacate, Bucurestiul a fost oarecum paralizat datorita Maratonului International, astfel ca multe artere si bulevarde au fost inchise. Mesajele pe care le-am primit ne-au indemnat ca astazi si maine sa va oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 100 lei.

Ne-ati sunat si ne-ati scris, pentru a va exprima parerea de rau ca nu ati ajuns la expozitie, de aceea noi ne-am gandit sa fim, din nou, aproape de voi, cu aceasta oferta speciala. Ca de obicei, transportul se realizeaza exclusiv prin curier rapid si cei minim 10 lei (pentru Bucuresti si Ilfov), respectiv minim 15 lei (pentru alte localitati), vor fi suportati de catre noi (pentru comenzile de cel putin 100 lei).

La sfarsitul lunii octombrie va asteptam la un alt eveniment de marca, cu multi invitati speciali, despre care va voi spune mai multe saptamana care vine.

Fotografiile sunt realizate de Raoul Pop (prima) si Geta Trifu (a doua), carora le multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here