Cum a fost la Sibiu…

0
151

Aseara am ajuns acasa, dupa 4 zile petrecute intr-o atmosfera medievala, chiar in inima Sibiului.

In Piata Mare, alaturi de comercianti feluriti, am luat parte la Iarmarocul Medieval de anul acesta, cel de-al 11-lea an al Festivalului Medieval “Cetati Transilvane”.

Ne-am bucurat ca au venit prietenii nostri din Sibiu si Sebes, as putea adauga in numar extrem de mare, carora le multumim pentru fidelitate. In curand, va vom anunta si noul nostru partener din Sibiu, cel mai mare si cel mai vechi magazin de profil din Sibiu, unde de saptamana aceasta veti putea gasi produsele cosmetice organice 100% naturale Soap Mill. Va asteptam pe blog spre sfarsitul acestei saptamani, pentru a afla mai multe amanunte.

Pe langa prietenii nostri, care au cautat special casa noastra de breasla, au venit foarte multe persoane care au descoperit cu surprindere si bucurie ca suntem producatori romani, de altfel singurii certificati bio din S-E Europei, conform standardului national austriac .

De vineri la pranz pana duminica la ora 12 noaptea am stat si am povestit, am prezentat si am oferit spre testare produse, am impartit sapunuri naturale solide gratuit si ne-am bucurat de spectacole, muzica si teatru. Romani, sibieni si nu numai, straini, cei mai multi din Germania si Austria, au venit cu voie buna la casa Soap Mill. De la ora 10 dimineata pana la ora 12 noaptea, noi am fost “pe baricade”, cum se spune, alaturi de oameni entuziasti, expozanti ca si noi.

Ca de obicei, a fost o placere sa revedem Sibiul, mai ales in zile de sarbatoare, si ne vom intoarce ori de cate ori cu aceeasi emotie in suflete.

Va multumim tuturor pentru primirea calduroasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here