pielea ferma

Te-ai hotărât să scapi de acele kilograme extra care îți dau bătaie de cap de atâta vreme? Ți-e teamă că, în urma dietei, pielea ta va căpăta un aspect neplăcut și își va pierde din elasticitate? Avem câteva sfaturi pentru tine, care te vor ajuta sa iti mentii pielea fermă!

Combină dieta cu sport

Sportul în timpul dietei este un must. Nu numai că accelerează procesul de slăbit, dar îți oferă tonus muscular și îți modelează corpul așa cum îți dorești. Recomandăm exerciții de forță, cu gantere ușoare, dar multe repetări sau cu greutatea corpului.

Mergi la masaj

E necesar ca în timpul unei diete (și nu numai), pentru a-ți păstra fermitatea pielii, să mergi regulat la masaj. Sunt recomandate cele de tip anticelulitic sau masajul fitness. Acestea îți solicită și mușchii și netezesc și pielea. Sunt, bineînțeles, importante, produsele pe care le folosești în timpul masajului. Aici găsești produsele Soapmill recomandate pentru a obține fermitatea dorită a pielii, iar aici ai cele pentru durerile musculare, care pot apărea în urma antrenamentelor intense.

Consumă proteine slabe

Nu uita să introduci în dieta ta cât mai multe proteine slabe. Acestea ajută la construirea masei musculare și la pierderea în greutate, conțin colagen și alte elemente nutritive care iti vor face pielea ferma.

Hidratează-te!

Bea cel puțin 8 pahare de apă plată pe zi și consumă fructe și legume cu conținut ridicat de apă. Apa ajută pielea să fie sănătoasă și strălucitoare. Umple-ți o sticlă de 0,75L și ține-o lângă tine, pe birou sau în timp ce te uiți la TV, pentru a te obișnui mai ușor cu canitatea crescută de apă.

Citeste si articolul precedent sau articolul urmator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here