Cum să dormi mai bine noaptea

0
445
Cum sa dormi mai bine noaptea

Cum sa dormi mai bine noaptea, 5 sfaturi practice

Stresul îți afectează somnul? Gândurile ți se plimbă prin minte și nu te lasă să te odihnești? Avem pentru tine 5 obiceiuri care te vor ajuta să dormi mai bine noaptea și să ai un somn de calitate.

Nu dormi cu lumina aprinsă

Chiar dacă nu îți place întunericul, este foarte important pentru creier ca în timpul somnului să nu fie afectat de stimuli exteriori. Lasă o lumină difuză sau aprinde spoturi pe holul din afara camerei, dacă totuși nu poți dormi în întuneric.

Lasă telefonul pe o masă îndepărtată

Privitul la TV, tabletă sau orice fel de monitor nu este indicat înainte de culcare, pentru că îți poate face somnul mai neliniștit. Așadar, desprinde-te de tehnologie înainte de culcare și mai bine citește 2 pagini dintr-o carte.

Înconjoară-te de lavandă

Este deja binecunoscut efectul calmant al lavandei, în toate formele ei. Pune prin colțurile camerei flori de levănțică și folosește, după duș, înainte să te bagi în pat, un ulei sau o cremă Soapmill cu lavandă, planta-vedetă a produselor noastre 100% BIO și naturale.

Ascultă muzică liniștitoare

Găsește un playlist cu muzică liniștitoare sau sunete din natură: ploaie, căderi de apă, ciripit de păsărele. Ascultă cu 20 de minute înainte să te culci. Inspiră și expiră adânc, închide ochii și imaginează-ți că ești în natură, într-un loc în care te simți liniștită.

Fă o baie relaxantă

O baie calmantă poate rezolva multe neplăceri. Dacă simți că răcești, te dor oasele, mușchii sau te simți tensionată, o baie caldă combinată cu aromaterapie face minuni. Te vei odihni ca un prunc.

Aplicarea acestor metode te va ajuta sa dormi mai bine noaptea decat o faceai inainte, insa nu uita cat de important este sa reduci nivelul stresului..

Somn ușor și lin!

 

Citeste si articolul precedent sau articolul urmator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here