De astazi… va asteptam in AFI Palace Cotroceni

0
209

Este deja 1.18 a.m. Peste mai putin de 9 ore, vom deschide “portile” in cadrul AFI Palace Cotroceni. Timp de 24 zile, Echipa Soap Mill va fi prezenta in cel mai mare centru comercial din S-E Europei si unul dintre cele mai spectaculoase dintre acestea.

Astfel, Soap Mill continua campania de promovare inceputa cu doua luni in urma! Va asteptam cu sapunuri naturale din toate cele patru game Soap Mill (Green Melody, Yellow Express, Morning Dew si Twilight Breeze), cu sapunuri naturale unice in lume – Precious, cu Mini Soaps Events – marturii din sapun natural pentru nunta, botez si alte evenimente si multe altele. De asemenea, cu ocazia Craciunului, puteti sa va uimiti persoanele dragi cu sapunuri naturale personalizate, cadouri si ambalaje personalizate.

Cu toate aceste produse si multe altele, Echipa Soap Mill va asteapta in AFI Palace incepand cu 1 Decembrie si pana pe 24 Decembrie! Puteti participa si la tombola organizata cu aceasta ocazie sau puteti beneficia de reduceri si promotii pe perioada targului!

Orice persoana care achizitioneaza un produs Soap Mill si completeaza datele de pe talon, poate castiga unul dintre cele patru premii puse in joc:

– 1 premiu: un cadou in valoare de 60 ron si un voucher cu o reducere de 20%. Voucher-ul se poate folosi in perioada 01.01.2010 – 28.02.2010, iar reducerea se aplica la fiecare comanda din perioada mentionata, indiferent de numarul de produse achizitionat.

– 3 premii: un sapun natural Soap Mill si un voucher cu o reducere de 10%. Voucher-ul se poate folosi in perioada 01.01.2010 – 28.02.2010, iar reducerea se aplica la fiecare comanda din perioada mentionata, indiferent de numarul de produse achizitionat.

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 24.12.2009. Castigatorii vor fi anuntati telefonic. Premiile se ridica in aceeasi zi de la stand-ul Soap Mill din cadrul AFI Palace, etaj 1, deasupra Real. Castigatorii care nu pot ridica premiile in ziua indicata, pot primi coletele prin posta, dar sunt obligati sa achite taxele postale aferente expedierii.

Mai mult decat atat, la fiecare 3 sapunuri naturale cumparate in perioada 01.12.2009 – 24.12.2009, primiti cadou un sapun natural Soap Mill.

Va asteptam pe toti, incepand chiar de azi, ziua nationala a Romaniei!

“LA MULTI ANI”, ROMANIA! “LA MULTI ANI” TUTUROR ROMANILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here