De maine incepe fiestaaaa in Parcul Kiseleff!

0
149

Am avut parte de 2 zile extrem de pline, am fost fortati sa plecam de urgenta din Bucuresti, datorita unor probleme personale. Acum am revenit la caldura, drumuri relativ ok si ne pregatim intens pentru deschiderea de maine!

Suntem bucuroase deoarece in ultima vreme am primit 4 multumiri din inima din partea unor persoane care nu ne cunosc, 2 dintre ele venind chiar in aceste ultime zile.

Persoane cu probleme de sanatate (alergii, rani si plagi, acnee si matreata) ne-au sunat si ne-au dat e-mail-uri pentru a ne multumim ca existam. Este incredibil sa auzi asa ceva!

De maine va asteptam pe toti in Parcul Kiseleff, noi avem casuta cu nr. 57! Muzica, veselie, cadouri si multa voie buna, asa cum este firesc in preajma sarbatorilor de iarna!

Echipa Soap Mill va avea grija sa va ofere cadouri spectaculoase pentru cei dragi, sapunuri naturale cu multiple beneficii, reduceri si o tombola!

De maine dimineata pana joi seara, Parcul Kiseleff este locul de intalnire pentru cei care apreciaza un sapun natural cu adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here