Despre noi… noi inceputuri

0
359
noi inceputuri

Cinci ani. Atat a trecut de cand ideea Soap Mill si a produselor naturale a devenit un magazin online, iar singurele produse romanesti organice certificate bio au putut fi testate si de voi, prietenii morii de sapun.

Acum, dam un restart acestei marci cu nume englezesc si suflet romanesc, pentru ca ne-o dorim tot mai buna si tot mai aproape de cei care au incredere in ea, care i-au testat calitatile sau vor sa o faca.

Iar schimbarea nu e doar o vorba, pentru ca altfel nu am fi vorbit de noi inceputuri.

  • Am mutat atelierul Soap Mill intr-un loc de vis, aproape de raul Mures, intr-o casa traditionala complet renovata, inconjurata de o gradina superba.
  • Am luat cu noi retetele de vis si le-am incredintat unor oameni care le vor duce mai departe cu drag, cu indemanare si cu stiinta, asa incat primele zeci de produse realizate departe de poluarea din orase sunt deja pe rafturile noastre virtuale.
  • Am adus mai aproape de voi blogul nostru despre sanatate si frumusete pentru toata familia, am pregatit deja articole interesante despre ingredientele pe care le folosim si le vom posta rand pe rand, invitandu-te sa le citesti. Mai mult asteptam sugestiile sau cererire voastre legate de sfaturi pentru ingrijirea pielii, pe e-mail sau pe Facebook.
  • Am umplut o cutiuta cu idei pentru fiecare luna care va urma si vi le vom dezvaluim rand pe rand, incepand din aceste saptamani in care intram cu totii in febra cadourilor de sarbatori.
  • Am hotarat sa va lasam sa trageti cu ochiul in atelierul nostru si chiar sa va facem cunostinta cu mesterul nostru principal, asa ca in curand, va vom oferi imagini din laboratorul Soap Mill. Nu de alta, dar in primavera, cand va inverzi din nou totul, sa aveti pofta de un concurs care v-ar putea aduce cateva zile de vis in raiul nostru dintre dealuri si va va da sansa sa va incarcati bateriile pana la vacanta de vara.

Mai avem si alte planuri, insa mai pastram cateva “la secret”, pentru ca ne dorim sa va surprindem placut si in continuare si sa va avem aproape de Soap Mill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here