Diverse… pe final de luna

0
169

Acest post va fi pe puncte, deoarece avem multe sa va impartasim…

1. Avem din nou pe stoc sapunurile naturale Corina si noi obiecte de decor pentru casa voastra.

6. Ne aflam in linie dreapta cu noul site, speram sa va surprindem in mod deosebit de placut. Noi muncim la el de aproximativ 2 luni si inca nu este terminat. Dar toate facilitatile noi (Functii noi, Plata cu card, Facilitati, Noi produse organice), despre care am vorbit pana acum, va vor fi de mare ajutor si va vor usura alegerea produselor cosmetice naturale Soap Mill.

7. Pentru luna februarie va pregatim tot felul de surprize, unele chiar de proportii. Aici, pe blog, le vom anunta din timp pe toate.

8. In perioada 16-19 februarie, va avea loc cel mai mare targ BIO din Europa. Se numeste BioFach si Nurnberg il gazduieste an de an. Cosmetice organice, alimente organice, jucarii, textile, imbracaminte si incaltaminte, agricultura organica, organisme de certificare, autoritati si chiar mancare organica pentru animalele de casa. Echipa Soap Mill va fi prezenta la acest eveniment de amploare din Germania, organizat in 9 spatii generoase de expozitie. Congresul BioFach, un eveniment paralel cu targul, va fi compus din peste 140 activitati ce au legatura cu produsele naturale si organice. Va vom tine la curent cu pregatirile noastre pentru BioFach in zilele urmatoare.

Opt puncte pe ordinea de zi, toate la fel e importante, atat pentru voi, cat si pentru noi. Nu uitati sa ne vizitati maine pagina de Facebook si sa votati un produs cosmetic natural Soap Mill care sa intre la reducere marti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here