Doi ani de blog.soapmill.ro

0
200

Uite cum a trecut timpul si ne-am luat cu alte lucruri… Astazi este 19 iulie, ceea ce inseamna ca blog-ul nostru are 2 (doi) ani si 8 zile. In 2009, pe 11 iulie, scriam acest prim post de “bun venit”.

Astazi? Astazi ne mandrim ca:
410 persoane au dat “like” paginii www.soapmill.ro
624 persoane au dat “like” paginii Soap Mill de pe Facebook
– 1.597 persoane s-au abonat la newsletter-ul nostru
blog-ul are peste 46.000 afisari
– ceea ce inseamna peste 64 afisari zilnic
93 persoane ne urmaresc blog-ul direct si 12 prin intermediul NetworkedBlogs de pe Facebook
– acesta este cel de-al 370-lea post.

Pe blog am tratat subiecte diverse, de la efectele nocive ale chimicalelor (15 articole despre cel putin 20 chimicale), ne-am prezentat partenerii rand pe rand, am anuntat produse inovative si am lansat produse in premiera in Romania, ne-am laudat cu aparitiile la tv, in presa scrisa si in cea online, am adaugat review-urile produselor noastre (52 la numar), testimonialele trimise pe mail (34 persoane ne-au scris, inclusiv doi barbati) si am prezentat alti producatori romani pe care ii sustinem si ii promovam.

In numele echipei noastre, as dori sa va multumesc pentru faptul ca ne cititi, ca va rupeti din timpul liber sa ne lasati comentarii, ca ne incurajati si apreciati. Pentru noi inseamna enorm cand primim idei de la voi, pareri, un mail sau un telefon in care ne spuneti ce mult v-au placut produsele noastre.

Pentru ca… pasiunea noastra o reprezinta cosmeticele organice 100% naturale.

Pentru ca am fost, suntem si vom fi deschizatori de drumuri, iar un drum neumblat este extrem de dificil la inceput. Ne-am impiedicat si noi, am gresit, am uitat (ca dovada ca am uitat de ziua aniversara a blog-ului), am renuntat la anumite produse, am evoluat permanent si am muncit mult mai mult decat am facut-o pana la momentul 11 iulie 2009.

Va strangem (virtual) in brate pe toti,
Echipa Soap Mill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here