Doua noi aparitii in media

0
257

Prezenta Soapmill in media este constanta si de calitate. De-a lungul celor aproape 3 ani, am realizat o colectie cu toate aparitiile in mass-media: interviurile la tv, in ziare, in publicatii online. Aici le puteti vedea sau citi.

Le-am strans pe toate la un loc pentru a urmari evolutia firmei noastre, pentru a observa schimbarile in optica reporterilor, pentru a vedea cum s-a (auto)definit pe parcurs piata de produse bio 100% naturale. Le-am mai strans pentru a ne aminti permanent contributia imensa pe care noi, cei de la Soapmill, am adus-o acestui domeniu, de productie cosmetice 100% naturale si pentru a ne privi cu mandrie realizarile de peste ani.

Ultimele doua aparitii televizate dovedesc din plin afirmatiile de mai sus. Prima dintre ele a tratat problema E-urilor din cosmetice si alimente si a fost difuzata pe 13 Mai 2012, la Digi24.

Silvia Chindea a avut onoarea deosebita sa reprezinte Soapmill in interviul realizat de Izabela Panescu, careia ii multumim pentru prietenia pe care ne-o arata de peste 2 ani de zile. Alaturi de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, si Olivia Nechitoaia, BioBunatati, au fost tratati conservantii, colorantii si antioxidantii din cosmeticele clasice sau alimente si au fost prezentate alternative 100% naturale.

Filmarea a avut loc in showroom-ul BioBunatati, un loc plin de bunatati bio si 100% naturale aflat in zona Piata Muncii. Ii multumim inca o data Oliviei pentru gazduire! Iar pe voi va invitam sa ii explorati magazinul. Cu siguranta veti gasi lucruri interesante si sanatoase acolo!

Cel de-al doilea interviu a avut loc ieri, in noul magazin Pukka Food. Mutat recent in Piata Amzei, vis-a-vis de Teatrul Ion Creanga, magazinul va imbie, intr-un spatiu larg si aerisit, cu alimente si cosmetice bio extraordinare. Ileana Muntean ne-a primit cu caldura si prietenie, dovedind inca o data ca este un om exceptional. Implicarea ei in fenomenul bio este foarte cunoscuta, luna aceasta Pukka Food implinind 4 ani. Ii multumim si ei si cu aceasta ocazie ii uram “La multi ani!”.

Eveline Pauna este realizatoarea emisiunii “Economia este viata”, difuzata in fiecare joi de la ora 15.30 la The Money Channel. Inceputul marcii Soapmill (in 2009), lucrurile pe care trebuie sa le urmareasca cei care vor sa cumpere produse cosmetice organice, informarea in randul elevilor si tinerilor, precum si atragerea tinerei generatii in fenomenul bio. Acestea au fost cateva dintre subiectele discutate ieri. Fiind un interviu in extenso, cuvintele sunt prea sarace acum pentru a descrie un dialog complet si complex, unul dintre cele mai bune de pana acum.

Multumirile se indreapta si catre Eveline Pauna, in special ca a gandit un interviu cu intrebari “altfel”. Am descoperit un om minunat, profesionist si bine documentat cu care vom colabora si in viitor.

Link direct interviu The Money Channel – Soapmill, singurul producator roman de cosmetice bio sau accesati direct in fereastra de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here