Ecouri dupa “The big iSHOES” III

0
189

Dupa cum am scris si pe Facebook, am cunoscut oameni minunati si absolut interesanti la “The big iSHOES”. Chiar daca am ragusit foarte tare si am fost aproape de o a treia laringita, mi-a facut o deosebita placere sa particip din partea Echipei Soap Mill la acest targ-concept.

Ce este cel mai important, am descoperit ca exista persoane care nu sunt in contra-timp si sunt deschise sa afle lucruri noi sau sa afle ca exista producatori romani talentati. Exista in ultimul timp doua curente: pe de o parte oameni care ar cumpara numai produse romanesti, pe de alta, oameni care nu ar folosi ceva fabricat in Romania. Motivul cel mai des invocat de catre cea de-a doua categorie este ca produsele romanesti sunt slabe calitativ si mult mai prost realizate decat cele straine.

Eu am discutat cu producatori pasionati, care pun suflet in tot ceea ce creeaza si care sunt mandri ca le fabrica in Romania. De la pantofi, cizme, bijuterii, genti pana la gem si accesorii.

Daca ati ratat acest targ, sper ca data viitoare sa fiti prezenti, pentru ca un eveniment de o asemenea calitate rar gasesti in Bucuresti sau in tara.

Va atasez si doua fotografii, precum si cateva link-uri in presa, dupa eveniment. Fotografiile mele inca nu le-am descarcat din camera, pentru ca se pare ca este o problema tehnica.

In prima fotografie, apar eu si noii mei prieteni, de la stanga la dreapta: Alex, Raluca, Bianca si Valentin. Fotografia este preluata de pe contul de Facebook al Ralucai.

In cea de-a doua fotografie, preluata de pe Hypestreet.ro, fotograf Cristina Dirnea, puteti vedea o laterala a mesei noastre. Stand-ul nostru a fost mai mare, am avut si un stander in spatele mesei. Sper sa se fi salvat fotografiile realizate de mine pe card-ul camerei si sa revin cu imagini complete.

 

Alte link-uri, pe langa cele mentionate mai sus: Intrefete.ro si Shoedictionary.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here