Este ziua ta maine?

0
316

Inscrie-te la newsletter-ul Soap Mill aici si vei primi un cadou din partea noastra cu ocazia zilei de Sf. Mihail si Gavriil!

Daca iti serbezi ziua de nastere sau de nume maine, 8 Noiembrie, te asteptam cu cadouri, reduceri si surprize numai pe www.soapmill.ro. Vei afla totul din newsletter-ul Soap Mill pe care il vei primi astazi, odata cu inscrierea ta in clubul Soap Mill.

Acest club promoveaza un stil de viata sanatos, curat, aproape de natura si iti pune la dispozitie informatii diverse legate de produsele cosmetice organice 100% naturale Soap Mill, ingrediente, impactul negativ al chimicalelor asupra sanatatii noastre si a copiilor nostri, precum si multe altele. Unul dintre post-urile noastre de pe blog a generat extrem de multe vizite de la publicare si a avut un impact deosebit in retelele sociale, semn ca exista un interes major legat de sanatatea bebelusilor si copiilor. Aici il poti citi si tu, iar noi iti asteptam opinia in legatura cu acest subiect.

Ca membru de baza al acestui club, beneficiezi in exclusivitate de promotii, reduceri, cadouri si oferte speciale. In fiecare zi de luni vei primi un e-mail din partea noastra, unde vei gasi o multime de detalii utile pentru tine si familia ta.

Iti poti rasfata prietenii ce poarta numele de Mihaela sau Gabriel cu un cadou original marca Soap Mill, iar livrarea in Bucuresti se va realiza prompt, maine, la birou sau acasa. Poti alege unul dintre cele patru cadouri tematice cu reducere intre 5 si 10%, Coffee&Cinnamon Gift, Rose Gift, Mint Gift sau Lavender Gift, avand siguranta ca alegi un set inedit de ingrijire corporala creat special pentru persoanele care adora mirosul dulce de scortisoara, mirosul de trandafiri, mirosul mentolat, proaspat si revigorant sau mirosul calmant de lavanda.

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here