Experienta in juriul “Miss Bucuresti”

0
182

Joi seara am fost prezenta, ca reprezentant al Soap Mill, la Jet Set Events Hall. Alaturi de alti sapte membri ai juriului am fost alaturi de cele 28 concurente care vor participa la concursul “Miss Bucuresti”, din cadrul Galei Balurilor 2010, participand la o prezentare privata pentru juriu.

A fost o atmosfera destinsa pentru noi, ne-am simtit excelent, le-am cunoscut pe fete si am reusit sa ne facem o idee despre ele si despre felul in care gandesc la varsta lor.

A fost amuzant, interesant si, pentru mine, fiind prima participare intr-un juriu la un asemenea concurs, a fost o seara inedita si interesanta din toate punctele de vedere.

Premiile pentru semifinaliste, finaliste si castigatoare sunt pregatite, le-am impachetat frumos (sper sa am timp maine sa va arat si doua-trei fotografii), iar eu mai am trei ore pana cand voi pleca de acasa. Acestea constau in produse cosmetice naturale si o sedinta foto profesionala, premii ce se apropie de 2.000 ron.

Am emotii, recunosc, pentru ca, impreuna cu Daniel Photography, este prima oara cand sponsorizam un eveniment de amploare, un show in adevaratul sens al cuvantului, o ocazie pentru noi de a fi prezenti alaturi de generatia tanara. Si suntem singurul producator roman de cosmetice naturale care a initiat o campanie de informare si educare, dar se si implica activ, avand alaturi unul dintre cei mai buni fotografi profesionisti din Romania.

Cat de curand va voi povesti despre aceasta experienta care se anunta a fi de marca.

Pe site-ul evenimentului, www.galabalurilor.ro, sectiunea “premii”, puteti citi despre toate firmele implicate, precum si despre premiile oferite domnisoarelor participante.

In seara aceasta, Soap Mill si Daniel Photography vor fi acolo, te asteptam si pe tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here