Femeile folosesc – ZILNIC! – 515 chimicale

0
212

Articolul din Daily Mail este cutremurator, dureros, dar nu mai putin adevarat.

Mi-am permis sa va aduc in prim-plan fotografia din cadrul acestui articol, tocmai pentru ca este relevanta si scuteste traducerea textului in romana, mai ales ca este un articol destul de lung.

Mai jos aveti explicatiile:

Samponul contine minim 15 chimicale, unele dintre ele extrem de periculoase. De exemplu, SLS si SLES (de care am vorbit si noi in acest post. Am mai avertizat si despre problemele cauzate de alcoolul pur continut de sapunurile transparente, de EDTA, o substanta extrem de toxica, precum si despre parabeni.

Toate produsele pentru par vin la pachet cu 11 chimicale, fardurile cu 99 chimicale, deodorantele cu 15, produsele pentru unghii cu 31 chimicale, parfumul cu 250 (!!!!) chimicale, lotiunile de corp cu 32 si bronzul artificial cu 22.

Produsele cosmtice organice si naturale Soap Mill, din care amintesc un sapun natural, un sampon organic, o crema organica sau un ulei de corp natural, au multiple beneficii pentru corpul vostru si niciun efect secundar. In primul nu contin chimicale, conservanti sau coloranti, iar in al doilea rand pentru ca protejeaza pielea de atacurile chimicalelor pe tot parcursul zilei. De exemplu, sapunul natural vegetal Soap Mill creeaza o pelicula protectiva pe piele, hidrateaza pielea si scalpul, hraneste cu substante nutritive celulele corpului si reduce efectele diverselor afectiuni ale pielii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here