Impresii dupa targ

0
159

La sfarsitul saptamanii au avut loc in Bucuresti cel putin 5 targuri, in diverse locatii. De la targul la care am participat noi, langa parcul Kiseleff, pana la cel de la MTR, cel din parcul Unirii, din parcul Cismigiu, din parcul Obor si cred ca a fost un targ si la Muzeul de Istorie.

Posibilitatile fiind multiple, ne asteptam sa ne viziteze in mare parte clientii nostri fideli. Adica cei care au incercat produsele noastre naturale, au fost incantati si s-au intors. Asa ca, va imaginati surpriza noastra, cand doar in doua zile de participare am primit la stand-ul nostru, cu bratele deschise, multi doritori de ingrijire personala intr-un mod 100% natural.

Ne-au trecut pragul si vedete autohtone, reusind sa creeze o mica adunare in fata produselor noastre. Am vorbit mult, am explicat, am prezentat si i-am convins pe cei care ne ascultau ca produsele naturale Soap Mill sunt cu adevarat naturale.

De-a lungul vremii am facut diverse precizari legate de produsele asa-zis naturale, dar si despre produsele ce contin chimicale. Astazi vreau sa intru putin in detalii, mai ales ca am primit mai multe intrebari la targ.

Sa luam un caz concret: la targ mai erau prezenti niste domni care vindeau cu litere de-o schioapa “sapun natural capsuni”, pe langa alte produse. Prietenii nostri de la EcoDecoLight au vorbit despre uleiul de capsuni aici. Mai mult decat atat, taiau sapunul “natural” pe loc. O sa va rog sa realizam un experiment impreuna. Noi oferim un sapun natural Corina, prietena noastra care realizeaza aceste minunate cadouri, a fost si ea oprita de o domnisoara agresiva, tot intr-un centru comercial, dar nu acelasi si nu aceeasi firma. Domnisoara respectiva vroia sa ii prezinte produse cosmetice. Corina a intrebat-o daca sunt naturale, iar raspunsul a venit prompt: “Ce mai este natural in ziua de azi?”.

Ca atare, noi continuam campania de informare inceputa inca de anul trecut, inainte de lansarea Soap Mill pe piata, si vom continua sa tragem semnale de alarma legate de efectele chimicalelor asupra corpului nostru.

Exista produse 100% naturale, exista sapun natural cu adevarat, exista un singur producator de sapunuri naturale lichide – Soap Mill – si exista produse de ingrijire fara aditivi, conservanti, coloranti, parfum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here