Inca 4 zile din etapa a doua a concursului BE A DIVA by Soapmill

0
158

 

Andreea este castigatoarea primei etape a concursului BE A DIVA by Soapmill. A venit special in Bucuresti pentru o sedinta foto profesionala realizata de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si in curand va fi imaginea Soapmill timp de o luna. Andreea este mamica unei fetite superbe de aproape 2 ani si a ales pentru ea si pentru familia ei un stil de viata sanatos din toate punctele de vedere.

Odata cu cele doua comenzi plasate in intervalul 16 iulie – 20 august, Andreea a primit automat 6 premii, iar castigarea primei etape BE A DIVA i-a adus premiul lunii in valoare de peste 700 Euro.

Prima etapa a avut numeroase inscrieri, iar parerile si aprecierile pe care le-am primit de la voi au contat foarte-foarte mult pentru noi.

Etapa a doua se incheie pe 25 septembrie si se anunta deja o lupta stransa intre participante. Dupa cum am mai spus-o, nu cautam modele de frumusete feminina, ci cautam femei care sa exprime, atat la exterior, cat si la interior, ceea ce ne dorim sa descoperim intr-o femeie. Mai multe laturi ale aceleiasi personalitati, diferite, dar totodata similare, iesind la suprafata in anumite situatii de viata.

Fotografiile Divei Soapmill vor fi imaginea noastra timp de o luna, atat pe site, cat si pe blog sau pagina de Facebook, iar la sfarsitul anului fiecare DIVA va aparea cu cate 3 fotografii in Calendarul Soapmill pentru 2013.

Exact acum o saptamana am implinit 3 ani, iar acest concurs (inceput pe 16 iulie) sarbatoreste impreuna cu voi acesti 3 ani incredibili. Fiti alaturi de noi si de acum incolo pentru ca noi sa ne putem lauda in continuare cu prietenii nostri frumosi si apropiati sufleteste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here